SuperBrugsen - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser SuperBrugsen

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om SUPERBRUGSEN

SuperBrugsen er en dansk Supermarkedskæde som ejes af COOP Danmark A/S og har hovedkontor i Albertslund. Med ca. 230 butikker over hele landet er SuperBrugsen Danmarks største supermarkedskæde med fokus på dagligvarer til enhver lejlighed, den gode danske mad, kvalitetsslagter afdeling, altid frisk frugt og grønt, vin, øl og spiritus samt den bæredygtige økologi og den lokale forankring og ansvarlighed overfor producenterne i lokalsamfundet. Superbrugsen er ligesom COOPs andre kæder og butikker kraftigt forankret i den danske Andelsbevægelse, og i 1896 får H.C. Sonnes inspiration af de engelske andelsbevægelser endelig vundet gehør i de danske lokalsamfund. Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger etableres og uddeler Severin Jørgensen kommer til at stå for etableringen af brugsbutikkerne. I 1949 etablerer FDB sin første selvbetjeningsbutik i Esbjerg, og siden dengang er det blot gået stærkere og stærkere. I 1991 etableres de første SuperBrugsen butikker som led i en strukturændring indenfor FDB, og i 2002 separeres forening og forretning idet alle danske, svenske og norske brugsforeninger samles i selskabet COOP Norden for øget konkurrenceevne og fordelene ved stordrift. I 2008 kommer alle danske butikker igen under dansk ejerskab med FDB som eneejer, og i 2013 samles FDB og COOP i én organisation efter mere end 10 års adskillelse. Den nye organisation får navnet COOP, og det hedder den den dag i dag. SuperBrugsens e-handel platform varetages af Coop via dennes hjemmeside.


Derfor handler vores kunder i SUPERBRUGSEN

SuperBrugsen tilbyder kvalitets dagligvarer til den kræsne kunde til konkurrencedygtige priser.
Udover dagligvarer til regulær dagligdags brug, har vi også Danmarks bedste slagterafdelinger, med frisk, lækkert og mørt oksekød, friske mejerivarer, friskbagt brød, lækre oste, og en udsøgt delikatesseafdeling med alt hvad hjertet og maven kan begære.  SuperBrugsen har også vinafdeling med vin til alle lejligheder ligesom vi sælger alle slags øl og specialøl samt import-spiritus. Står du lige og mangler en pålægskagemand til din polterabend, dit jubilæum eller din fødselsdag så er SuperBrugsen det rette sted at bestille, ganske som hvis du mangler en kvalitets oksemørbrad til at imponere konen med i weekenderne. Leder du efter vore gode tilbud næste uge, og modtager du ikke din ugentlige tilbudsavis, kan denne findes på SuperBrugsens hjemmeside: https://superbrugsen.coop.dk

På hjemmesiden finder du alle de gode tilbud fra SB Slagteren, SB Grønthandel, SB Vinhandel, og du kan også se en oversigt over lokale varer, ligesom du også kan finde inspiration, tips og tricks til din madlavning, havegrillen eller få lidt vinkundskab. Modtager du ikke vores husstandsomdelte ugeavis kan du læse denne online på https://superbrugsen.coop.dk også, ligesom du kan finde åbningstider og adresse på din lokale SuperBrugs i avisen, samt se medlemstilbud og deltage i konkurrencer i denne. På hjemmesiden kan du også bestille din ugentlige reklame i tilfælde af den ikke er dukket op i din postkasse, eller er blevet beskadiget.

På vores website finder du også mere info om vores nyeste tiltag ”Sammen om Mad” som er et samarbejde mellem os, dig som kunde og danske lokale producenter. Herigennem vil vi blandt andet samarbejde med lokale producenter og bedre og sundere fødevarer, som kommer os alle til gavn. Du kan også blive COOP medlem ligesom 1.7 mio. andre danskere er det, og opnå betydelige rabatter, optjene bonusser som du kan betale dine varer med ved kassen, og opnå medlemsfordel i SuperBrugsen og Coops andre butikker /kæder.

Online Bestilling af dine varer i SuperBrugsen, og levering for bare 14 kroner.
Du kan bestille dine varer i vores e-butik på coop.dk og få leveret i hele Danmarks for bare 14 kr. (undtaget ikke bro-faste øer) og også abonnere på vores Måltidskasser som indeholder mange lækkerier. SuperBrugsen tilbyder 1000 vis af varer til fast-lav-pris. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på hjemmesiden så kvitterer vi med en rabatkode til fri fragt på din første bestilling.

Rigt udvalg, lave priser, friske varer og ansvarlighed overfor miljø og lokale producenter er rigtig mange gode grunde til at handle i SuperBrugsen fremfor andre supermarkeder

SUPERBRUGSEN - Butikker og Åbningstider

Vi har 230 butikker over hele Danmark, bla. kan du finde SuperBrugsen i Esbjerg, Hirtshals, Havdrup, Fredensborg mv.  Vores åbningstider er meget varierende fra sted til sted. Nogle Supermarkeder åbner, klokken 7 og lukker kl 20 mens andre åbner og lukker senere. Vi anbefaler dig at besøge vores website på superbrugsen.dk hvor du kan se både åbningstider og adresse for din lokale SuperBrugs.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder