Bilka - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Bilka

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Bilka

Bilka er en kæde af danske lavprismarkeder ejet af koncernen Salling Group, som også har Netto, Føtex, Salling og Fætter BR. Den første Bilka blev grundlagt i Tilst (Aarhus) i 1970 som det største hypermarked i Danmark. Kæden, som nu har 18 lavprisvarehuse rundtom i landet, bryster sig stadig af titlen som Danmarks eneste hypermarked. Navnet Bilka er inspireret af det tyske ”billiges Kaufhaus” (”billigt varehus”), og som navnet antyder, er en del af kædens grundtanke at tilbyde kunderne varer til lave priser. Derudover er det Bilkas erklærede ambition at levere god service og kompetente medarbejdere.

Bilka er så kendt, at reklame næsten er unødvendig. Særligt er ét af kædens slogans, ”Hvem ka’? Bilka!”, kendt af næsten alle. De enorme varehuse er ikke bare perfekte for kunder, der ønsker almindelige dagligvarer, men også for dem, der ønsker alt fra strikkepinde til blækpatroner. I Bilka finder man nemlig både bager, slagter, grøntafdeling, tekstilafdeling, elektronikafdeling, hvidevarer, boligudstyr og havevarer med mere under samme tag. Kunder, der foretrækker at handle hjemmefra, kan desuden bestille varer fra varehusets hjemmeside https://www.bilka.dk, hvor man også med fordel kan udforske varekædens ugeavis-tilbud i Bilkas tilbudsavis.

Derfor kan folk lide at handle i Bilka

Placering og åbningstider

Bilka har i alt 18 varehuse i Esbjerg, Herning, Hillerød, Holstebro, Horsens, Hundige, Ishøj, Kolding, København (i Field’s på Amager), Næstved, Odense, Randers, Skalborg (Aalborg), Slagelse, Sønderborg, Tilst (Aarhus), Vejle og Viborg. Desuden ligger der i Hjørring en A-Z-Bilka (hvor der ikke forhandles madvarer). Samtlige 18 varehuse har åbent kl. 06-00 alle ugens dage, mens A-Z Hjørring har åbent kl. 9-20 mandag-fredag og 9-18 lørdag-søndag. Bageren lukker typisk kl. 21, og der gælder også anderledes lukketider for f.eks. quick-food og havecentret. Det anbefales på forhånd at tjekke de seneste opdaterede oplysninger for den Bilka, man besøger, på Bilkas hjemmeside https://www.bilka.dk.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder