Rema 1000 - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Rema 1000

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om REMA 1000

REMA 1000 er en international detailkæde som driver dagligvarebutikker i Danmark og Norge.
REMA 1000 har rødder helt tilbage til 1948, hvor norske Margit og Ole Reitan grundlagde familiens første butik i Trondheim. Sønnen Odd Reitan gik i en tidlig alder ind i familievirksomheden, og i 1972 åbnede han sin første egen butik kaldet ”AS Sjokkpris”  i Trondheim, og de efterfølgende år 5 øvrige butikker. I 1977 er Odd Reitan på besøg i Tyskland og han bliver kraftigt inspireret af ALDI, og blev imponeret over deres måde at drive dagligvarehandel på, samt den enkelhed organisationen var funderet på. Han besluttede sig for at adoptere konceptet til Norsk, og i 1979 åbnede han de første REMA butikker i Norge. Navnet var sammensat fra REITAN og MAT som betyder mad på norsk. I REMAS første levetid havde man omkring 600 varer på lager, men i 1980 besluttede man sig for at øge udvalget til 1000 varenumre, og dermed var navnet REMA 1000 officielt.  I dag har man lige godt 3000 varenumre, og efter at Reitan i 1994 indgik partnerskab med Løvbjerg Holding omkring REMA 1000 Danmark A/S, er det gået stærkt. REMA 1000 har i dag mere end 12.000 ansatte i koncernens 326 butikker fordelt over hele landet. REMA 1000 er opbygget på franchisebasis, hvilket betyder at de lokale købmænd selv driver deres egen forretning. Et af koncepterne er at REMA 1000 ”arbejder med mennesker både bagved og foran disken” hvilket afspejler sig i karrieremulighederne i koncernen.
 

Derfor vælger kunderne at handle i REMA 1000

 Danske forbrugere handler først og fremmest i butikkerne grundet det store varekatalog, og de lave priser. Derudover spiller den lokale forankring også ind i billedet, idet REMA 1000 er ligesom gamle dages købmandsbutik hvor man mødtes i butikken og fik en sludder for en sladder. REMA 1000 er sig også sit lokale ansvar bevidst i det man ofte støtter lokale arrangementer bla. indenfor sport, som det afspejles i vores motto ”Discount med Ansvar”. Det betyder blandt andet at der er bæredygtighed og miljømæssig omtanke i forhold til de varer vi sælger i butikken, ligesom vi også går højt op i at støtte de lokale fødevareproducenter og landmænd. Vi samarbejder også med flere organisationer som bla. Kræftens Bekæmpelse, Scleroseforeningen og Diabetesforeningen, og støtter STOP MADSPILD, Fair Trade, Pelsfri Handel, Etisk Handel, Dyrevelfærd, og mange flere gode sager. REMA 1000 har også ”demens-venlige butikker”. Vi samarbejder med Alzheimerforeningen omkring dette, så vi kan være med til at gøre de daglige indkøbsture lettere og bedre for de demente og deres familie/pårørende.  I REMA1000 sælges der de mest almindelige dagligvarer som brød, øl, vand vin, frisk kød af rigtig god kvalitet, bagerbrød, kaffe og the, rengøringsartikler, planter, havefrø, krydderier, frostvarer, artikler til personlig pleje og velvære, økologiske varer, smør, mælk, ost, fisk, skaldyr, konserves, og ca. 3000 andre ting. REMA 1000 er også spotvarer og lager/restsalg af produkter fra både Danmark og fjerne lande i Østen. Disse sælges efter ”først til mølle-princippet” på tilbud, og der er ofte mange penge at spare på disse anderledes og spændende, ofte eksotiske varer som du kan se i REMA 1000 avisen.

Som alle andre er REMA 1000 også klar over at en digitaliseret platform er nødvendig i 2019, så vi har naturligvis både en velfungerende hjemmeside på https://rema1000.dk hvor du kan finde masser af inspiration i både vores vin og madunivers med masser af opskrifter, og vores egen REMA 1000 Vigo app hvor du blandt andet kan hjælpe andre med at handle ind og tjene lidt ekstra, samt lave indkøbslister med mere. Denne kan du finde på vores hjemmeside https://rema1000.dk . På websitet vil du også kunne finde mere info omkring de enkelte butikker samt deres åbningstider, og info omkring vort samarbejde med lokale producenter og endelig se tilbudsavis næste uge og vinde billetter til Legoland i vores tegnekonkurrencer.
 

REMA 1000 - Butikker og Åbningstider

REMA 100 er nu oppe på 326 butikker i Danmark, bla. i Randers, Odense, Aalborg og flere kommer til.  
Vore butikker har skiftende åbnings og lukketider. Nogle åbner klokken 07 andre kl. 08. Nogle lukker kl. 21 og andre kl. 22. Vi anbefaler at du finder din nærmeste butik på rema1000.dk hvor du kan se de eksakte åbningstider. Du kan evt. også se i den husstandsomdelte ugeavis hvornår din lokale REMA 1000 butik åbner og lukker. I avisen vil du også kunne se hvor vi holder til i dit lokalområde.

Vi ses i REMA 1000! Husk at holde øje med vores tilbudsaviser.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder