MENY - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser MENY

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om MENY

MENY er en norsk-ejet supermarkedsgruppe som er en del af NorgesGruppen, en grossist- og detailvirksomhed der bl.a. også ejer SPAR og KIWI kæderne, hvor det danske datterselskab ejes i samarbejde med Grossistvirksomheden Dagrofa. Den første Meny butik så dagens lys i Norge i 1992, og i dag er der 184 butikker fordelt over hele Norge. I 2015 blev alle danske SuperBest og EuroSpar butikker erstattet med Meny butikker efter Norsk forbillede, og der er i dag 115 danske Meny butikker fordelt over hele landet. Meny er et traditionelt supermarked med dagligvarer, men er også kendt for deres høje kvalitet i ferske fødevarer og færdigretter, delikatesser mm. hvorfor den primære strategi og fokus går på fødevarer af usædvanlig høj kvalitet til den ekstra kvalitetsbevidste forbruger ud fra devisen: god mad, gode råvarer og godt håndværk, samt mere frihed og personlig udvikling for den enkelte medarbejder i virksomheden.

Derfor vælger kunderne Meny

MENY har først og fremmest fokus på den gode MAD og vi er alle MADMennesker der brænder for de gode råvarer, den gode kvalitet og de gamle håndværk. Du kan være sikker på at MENY laver glad mad med hjertet, for hver eneste af vore dygtige medarbejdere brænder for det de laver, og gives alle muligheder for at vokse i forhold til lidenskab, interesse og kompetencer. De er alle meget fagligt kompetente og håndplukkede. Det betyder at du får den bedste rådgivning hvad enten du besøger vores slagter, bager, grønt – eller fiskehandler, osteafdelingen, eller vinspecialisten i det fjerne hjørne i butikken. Det betyder at du hver eneste dag får den ypperste kvalitet og den bedste vejledning og tips til køkkenet derhjemme, som du kender det fra de gode gamle dage fra før verden gik af lave.
Herudover er vores delikatesseafdeling et must at besøge hvis du har trang til lækkerier eller eksotiske retter, der kan tilberedes eller opvarmes på korte øjeblikke derhjemme.

MENY fører et bredt udvalg af gængse dagligvarer som frostvarer, ferskvarer, øl, vand, vin, spiritus, kvalitetskaffe og the, melblandinger, rengøringsartikler, frisk brød med krumme og den gode skorpe, delikat fisk, charcuteri og færdigretter, pasta, ris, kager og hundredvis af andre gængse dagligvarer. Vores ekstreme kvalitetsbevidsthed giver os et kæmpe forspring i forhold til konkurrenterne.
For hvem andre end MENY kan sælge kvalitetsprodukter og gourmetmad til de lave priser?
På vores overskuelige hjemmeside på https://meny.dk kan du læse lidt mere om vore råvarer, få inspiration til god mad med vore mange opskrifter på bl.a. oksemørbrad, se ugens tilbudsavis, og også melde dig ind i vores fordelsklub som vi kalder MenyKortet. Tilmelder du dig denne vil du kunne opnå særlige rabatter på det du bedst kan lide, tilmelde dit Dankort for opnåelse af rabatter når du betaler dine varer ved kassen. Herudover vil du også kunne se tilbudsavis uge samt tilbud næste uge

MENY - Butikker og Åbningstider

115 butikker over hele landet – også tæt på dig findes der et MENY-supermarked, uanset om du holder til i Fensmark, Hjørring, Nakskov, Saltum, Kalundborg eller Nyborg.
Langt de fleste Meny butikker holder åbent alle dage fra 08-20, men enkelte har afvigende åbningstider, nogle længere, andre kortere - hvorfor vi anbefaler at du tjekker din lokale butiks åbningstid på https://meny.dk inden du kaster dig ud i drømmemiddagen til kæresten eller familien.
Kan du ikke finde din lokale butik så se nærmere i Meny avisen som husstandsomdeles hver uge, hvor du kan se åbningstiderne for DIN butik. I vores ugeavis kan du også se vores gode tilbud!

Velkommen til 3-stjernede madoplevelser i din lokale Meny!

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder