føtex - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser føtex

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Føtex

Føtex startede sin første butik i 1960 i Gulsmedegade i Århus og stifter Herman Salling var den første der opdagede at der var store fordele ved at samle både food og nonfood under samme tag i Danmarks første rigtige Supermarked.

Føtex tilbyder et stort udvalg, og der er ikke meget du ikke kan finde I vores butikker. Vi sælger alt lige fra dagligvarer, frisk kød, fisk og grønt, økologiske varer, alt til børnene, autoudstyr, artikler til personlig pleje og velvære , alt i elektronik og hvidevarer, alt til hjem og møbler, brugskunst, tekstiler og meget andet. 
Derudover alt til sport, Motion, familie, hobby og udeliv /camping – og endeligt er Føtex også dit private byggemarked hvor du finder alt lige fra belægnings sten til VVS, Maling, Varme og Energiartikler, el artikler samt værktøj i enhver afskygning . Du kan altid tjekke det enorme udvalg på https://www.foetex.dk hvor du også kan se tilbudsaviserne med ugens tilbud, samt åbningstider med mere.

Derfor handler kunderne i Føtex

Geografisk placering og åbningstider

Føtex har 100 salgssteder fordelt over hele Danmark og åbningstiden er den samme om du er fra Ålborg eller Hellerup. Vi holder som udgangspunkt åbent alle ugens dage fra 08-21, men der kan være specielle forhold der gør at åbningstiderne ændrer sig. Du kan finde mere info på vores hjemmeside.

 

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder