Netto - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Netto

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om NETTO

NETTO er en dansk kæde af discountbutikker, som også er landets største dagligvarekæde med mere end 500 butikker over hele Danmark. NETTO’s historie strækker sig helt tilbage til 1981 hvor den første butik så dagens lys i Vanløse ved København, Danmark var hårdt spændt for efter nogle år med inflation, og NETTO blev en kærkommen ven efter år med devaluering af kronen, en stram økonomi og mindre på bordet i de danske hjem. I starten var NETTO et rigtigt discountsupermarked i ordets bredeste forstand. Varerne stod i paller rundt om i butikken, men efter at NETTO blev en succes ændredes det til det NETTO du kender i dag og nu er langt de fleste af vores dagligvarer kommet på den rette hylde. Idag finder du NETTO i Danmark, Tyskland, og Polen. NETTO ejes i dag af SALLING GROUP A/S som bla også ejer: Føtex, Bilka, Salling Stormagasinerne, Internet butikken Wupti, samt Skagen Food og derudover også har franchise på Starbucks og Carl’s Jr. Dette gør os til Danmarks ubestridt mest alsidige detailvirksomhed. SALLING GROUP A/S ejes 100% af Salling Fondene og overskuddet kanaliseres tilbage til danskerne som donationer til gode formål, bl.a. kultur, sport, socialt arbejde og uddannelse. Herudover anvendes en del af overskuddet naturligvis også til at forbedre indkøbsoplevelsen for vore mange dagligvare-kunder i vores forskellige detailkæder og butikker. Du kan læse mere om vores historie på www.netto.dk, hvor du også kan læse mere om karrieremulighederne i NETTO supermarkets.

Derfor køber danskerne ind i NETTO

Danskerne handler ind hos NETTO bla. på grund af de gode priser på dagligvarer og nonfood varer, og den gode kvalitet og slagtilbuddene, og vort store katalog. Selvom det ikke er rå discount mere, og vore varer ikke længere står på paller og lægger i papkasser, og vi med tiden er begyndt at fokusere mere på økologi, bæredygtighed og ultrafriske varer, ja, så er priserne stadig nogle af de laveste på indkøb i Danmark, som du kan se i vores ugentlige reklamer.  I NETTO går vi ind for at købsoplevelsen skal være et rart afbræk i dagligdagens stress, men at det samtidig skal være hurtigt, nemt og bekvemt at finde og betale varerne fra vores reklamer. Vi sælger såvel gængse dagligvarer som specialvarer i vores NETTO Supermarkeder og du finder udover dagligvarerne også superfrisk kvalitetskød til lave priser, friske grøntsager, friskbagt bagerbrød og kager, øl, vin, vand og spiritus, æbleskiver, samt partivarer i alt fra A-Z såvel som elektronik, brugskunst, hobbyartikler, kosmetik, og meget andet. På vores altid opdaterede hjemmeside på https://www.netto.dk kan du bla finde tilbud næste uge, se vores aktuelle tilbudsavis, samt finde inspiration til hverdagen , enten i form af vore mange opskrifter eller artikler i LIME som er vores livsstil/forbruger magasin. På vores inspirations-side på nettet finder du også NETTO’s SPOT som er stedet du kan tjekke ud hvis du vil vide mere om vore populære spotvarer som du også kan se i vores ugeavis. Har du ikke modtaget vores husstandsomdelte reklame /tilbudsaviser, kan du læse denne på vores hjemmeside i online bladet. Her kan du også tilmelde dig NETTO’s nyhedsbrev, eller se hvordan du finder os på de sociale medier. Netto er både på: YouTube, Facebook, Instagram samt LinkedIn.

NETTO - Butikker og Åbningstider

Med mere end 500 butikker over hele landet er der altid en NETTO hvor du bor. Åbningstider er meget varierende. Nogle butikker åbner klokken 07 på hverdage, men alle butikker holder åbent alle dage til kl 22. Se vores hjemmeside for detaljerede åbningstider, herunder helligdage åbningstider, eller se NETTO avisen for mere info.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder