Fleggaard - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Fleggaard

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Fleggaard

Fleggaard har siden 1926 drevet kolonialhandel syd for grænsen, og er blevet et populært indkøbssted for danskere der kan lide de gode grænsehandel tilbud.

Fleggaard driver i alt 8 butikker syd for grænsen ved Padborg og Kruså , herunder bla i Burg og Süderlügum .  Derudover også en butik i Flensborg hvor du kan finde alt i dagligvarer, og meget mere. Herudover er der tilknyttet spisesteder til de forskellige varehuse, så familieturen altid bliver en succes.

Vore butikker fører de fleste kendte brands fra hele verden, som du er vant til hjemme i din lokale dagligvarebutik. Herudover fører vi hver dag danske kvalitetsvarer til en garanteret lav pris.

Vi har gjort indkøbsoplevelsen mere bekvem for dig idet du kan bestille dine varer online inden du tager hjemmefra, og derefter blot afhente de bestilte varer i vores click-and-collect varehus i Harrislee, Tyskland.

Du kan finde mere information om vort store udvalg på hjemmesiden: https://www.fleggaard.dk

Her vil du også kunne se vore tilbudsaviser

Derfor handler kunderne hos Fleggaard

Bedre kundeoplevelse   
Det gode købmandskab og kundeoplevelsen har været alfa og omega siden 1926, og vi udvikler hver eneste dag den nære kundeoplevelse blandt vore dygtige medarbejdere, så din indkøbsoplevelse bliver en god oplevelse.

Kæmpeudvalg til lavere priser
Fleggaards grænsebutikker tilbyder et varieret varesortiment, herunder bla. Øl, vin, cider, spiritus, tobaksvarer, ferskvarer, dybfrostvarer, bil- og cykeludstyr, alt til haven, olie, koks, briketter, træpiller, et stort udvalg i elektronik, alt til personlig pleje, møbler, hvidevarer og meget mere. Selvfølgelig altid kvalitetsvarer til de bedste tyske priser. Husk at se vores tilbudsavis på hjemmesiden.

Nemt, bekvemt og hurtigt
Hos Fleggaard har vi gjort det nemmere og hurtigere for dig at handle. Du kan i ro og mag bestille dine varer på vores hjemmeside hjemmefra, og afhente dem senere i vort varehus i Harrislee. Hos Fleggaard kan du betale med danske kroner, svenske kroner, EURO samt alle gængse kredit og debet kort. Herudover tilbyder vi daglige busture til vore varehuse i samarbejde med nogle af Danmarks største busselskaber. Se mere info om dette på hjemmesiden.

Altid mulighed for at gøre et ekstra godt køb

På vores hjemmeside vil du altid kunne se de nyeste tilbud, samt vores avis for resttilbud.
Husk at tjekke vores avis på https://www.fleggaard.dk inden du tager hjemmefra

Butikker og Åbningstider


Fleggard har grænsebutikker i Burg, Aventoft, Süderlügum, Møllehus ved Tønder Grænse, Heiligenhafen (Ved Rødby Puttgarden færgen) Harrislee ved Kruså Grænsen, Kobbermølle og Wassersleben . Herudover har vi et varehus i Flensborg. Alle butikker har forskellige åbningstider, alt afhængig af sæson, den tyske lukkelovgivning mm. Du kan finde vore butikker og åbningstider på vores hjemmeside eller i vore tilbudsaviser.

 

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder