Lidl - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Lidl

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om LIDL

LIDL er i dag en af verdens største supermarket kæder med 10.000 butikker i 30 lande i Europa og USA.
Kæden blev oprindeligt grundlagt tilbage i 30’erne, men den første egentlige LIDL-butik som man kender den i dag blev åbnet i den tyske by Ludwigshafen. LIDLs hovedkontor ligger i den sydtyske by Neckarsulm, og vort danske hovedkontor Kolding. LIDL tilbyder et stort udvalg i dagligvarer i Denmark til discountpriser, men fører også private label-varer af rigtig god kvalitet, bl.a. Vilstrupgård og Butcher's, som er private labels indenfor kødvarer. LIDL har de senere mange år ændret koncept og satser nu også på økologi og bæredygtige varer, bla Fair Trade mærkede bananer, kaffe og meget andet. LIDL er kendt for deres gode slagtilbud, og tilbyder også nonfood-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer samt biludstyr til uhørt lave priser. Du kan læse meget mere om os og vores historie på www.lidl.dk.

Gode Grunde til at handle i LIDL
God kvalitet til lavere priser og mere for pengene når du handler storkøb
I LIDL sætter vi en ære i at sælge dagligvarer og nonfood produkter til meget lave priser.
Vi er kvalitetsbevidste og i LIDT betaler du meget ofte langt mindre for de gode produkter end i andre supermarkeder. Med et stort udvalg i både food, frost og nonfoodvarer kan du altid finde det du står og mangler nu og her. LIDL sælger varer fra A-Z herunder bl.a. biludstyr, køkkenudstyr, færdigretter, gode mejeriprodukter fra Enghave. Se vores tilbud i det husstandsomdelte katalog, hvor du kan se vores ugeavis tilbud, eller tjek evt. hjemmesiden på www.lidl.dk hvor du også kan se vores aktuelle reklame.
 
LIDL er meget mere end bare lavpris – Vi løfter barren for den gode kvalitet til mindre penge:
LIDL er nummer 8 på listen over bedst omtalte danske brands i YouGovs brandlist, ligesom vi har vundet den danske mejeripris flere gange. Derudover har LIDL også et samarbejde med Gourmetkokken Wassim, som hjælper LIDL med at løfte barren for den gode kvalitet. Herudover samarbejder LIDL også med små lokale familieejede fødevareproducenter bl.a. Mols Organic og Mayoriet på SAMSØ som laver Danmarks bedste mayonnaise. Så alt kommer ikke nødvendigvis fra Copenhagen. LIDL hylder de små lokale virksomheder og for os betyder det alt at holde liv i de små lokalsamfund.

LIDL – Dit digitale supermarked – også ude i fremtiden
LIDL er som andre virksomheder også rigt repræsenteret på www og de sociale medier.
På vores hjemmeside https://www.lidl.dk vil du bla. kunne finde gode opskrifter, melde dig ind i vores fordelsklub LIDL PLUS hvor du kan finde konkurrencer, samt særligt udvalgte medlemstilbud og rabatkuponer. På hjemmesiden kan du også holde dig opdateret med vore gode slagtilbud og se tilbudsavis næste uge, bestille et katalog, tilmelde dig LIDLs nyhedsbrev via e-mail, samt bruge vores Click and Collect ordning, hvor du kan bestille en nærmere udvalgt vare på tilbud og afhente den i en valgt LIDL-butik senere. Vil du følge os på Facebook, Instagram og Youtube finder du links til disse på LIDL hjemmesiden.

LIDL Butikker og Åbningstider
LIDL har i dag 119 butikker i Danmark og planlægger udvidelse med 103 nye butikker over de næste år, så der er en rigtig god chance for at du også får en LIDL Butik tæt på dig.

LIDL-butikkerne både i Copenhagen, Odense og Aalborg  holder åbent alle ugens dage fra 08-21 men tjek hjemmesiden lidl.dk eller kig i LIDL avisen inden du kører hjemmefra idet åbningstider kan variere lidt fra sted til sted.

Vi ses i LIDL!

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder