Kvickly - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Kvickly

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om KVICKLY
Kvicklys første butik åbnes i Ålborg i 1961, og efter at have ladet sig inspirere af amerikanske detailkæder, ekspanderede Kvickly over hele landet. Kvickly blev dengang drevet af FDB (Foreningen af danske brugsforeninger) som havde sit udspring i den danske andelsbevægelse. Butikken var en af de første i Danmark med det nye koncept, som bl.a. indbefattede salg af dagligvarer, frostvarer og nonfood varer. Helt frem til 1970’erne drives butikkerne under FDB, men efter organisationsændringer opstod der separate butikskæder indenfor FDB, og Kvickly var én af dem. Den selvstændige Kvickly butikskæde har i dag i alt 78 butikker i hele Danmark og har hovedkontor i Albertslund.
Butikkerne sælger udover gængse dagligvarer også nonfood varer, herunder bl.a. haveartikler, planter, forbruger elektronik, køkkenudstyr, div. Udstyr til bil-pleje, møbler, brugskunst, planter, alt i personlig pleje, tøj og sko til hele familien og meget andet.

Derfor handler danskerne i Kvickly
Overskueligt kvalitetsudvalg der dækker de flestes behov
Danskerne handler i Kvickly fordi der ses et overskueligt men dækkende sortiment, og alt hvad der behøves i hverdagen kan du finde på vore hylder. Kvickly sælger udover kolonialvarer også frisk kød, færdigretter, delikatesser, dybfrost, frugt og grønt, vin, øl, spiritus, alt i brød, kager, desserter, og såmænd også økologiske varer. Altså alt for enhver smag. Kvicklys kvalitet er en god reklame for vore pris og kvalitetsbevidste forbrugere. Husk også at se vore printer tilbud på kvickly.dk, samt vores tilbudsavis. I avisen finder du mange gode tilbud på alt, såvel food som nonfood.
 

Kvicklys Digitale Verden – Vi er beredt på fremtiden
Kvicklys hjemmeside på https://kvickly.coop.dk  er et overflødighedshorn af god viden og inspiration:
På vores slagters hjemmeside, kan du finde masser af gode råd til bla. udskæring af kød, madopskrifter (også på de gode gamle danske retter fra mormor og oldemors tid.) Du kan også besøge alle vores afdelinger på websitet : Slagter, Bager, Frugt og Grønt Afd., Delikatessen med det gode danske smørrebrød, og vores udsøgte Vinafdeling.  Herudover kan du på hjemmesiden også finde inspiration til mad og læse vores grillmagasin, som giver dig gode fif med grillen i den danske sommer. På websitet kan du også se tilbudsavis næste uge, og se om der er nogle gode mad eller vintilbud i vores avis der kan friste dig, uanset om du bor i Holstebro eller Helsingør. Du kan også holde øje med hvornår der er rød fredag i din lokale Kvickly – Så er der ekstra mange penge at spare! Biletter Djurs Sommerland? Så kan du købe billetter til Djurs Sommerland hos Kvickly med ekstra besparelser via websitet


Kvicklys Butikker og Åbningstider
Kvickly har i dag 78 butikker over hele landet, bla. har vi velassorterede Kvickly varehuse i Nørresundby, Herning og Holstebro -  over hele landet holder vi som standard åbent alle ugens dage mellem kl.  08-21. I enkelte butikker finder du et Kvickly Bageri og disse åbner normalt en time før selve butikken . Der kan være specielle åbningstider for enkelte butikker så vi anbefaler du finder den nærmeste butik på www.kvickly.dk  og tjekker åbningstid, inden du smutter ud og handler dagligvarer. Her vil du også kunne se printer tilbud og se din lokale Kvickly’s ugeavis tilbud.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder