føtex butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om føtex, inklusive føtex placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for føtex. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive føtex.


Tilbudsaviser føtex
Tilbudsaviser føtex
Tilbudsaviser føtex

Om Føtex

Føtex startede sin første butik i 1960 i Gulsmedegade i Århus og stifter Herman Salling var den første der opdagede at der var store fordele ved at samle både food og nonfood under samme tag i Danmarks første rigtige Supermarked.

Føtex tilbyder et stort udvalg, og der er ikke meget du ikke kan finde I vores butikker. Vi sælger alt lige fra dagligvarer, frisk kød, fisk og grønt, økologiske varer, alt til børnene, autoudstyr, artikler til personlig pleje og velvære , alt i elektronik og hvidevarer, alt til hjem og møbler, brugskunst, tekstiler og meget andet. 
Derudover alt til sport, Motion, familie, hobby og udeliv /camping – og endeligt er Føtex også dit private byggemarked hvor du finder alt lige fra belægnings sten til VVS, Maling, Varme og Energiartikler, el artikler samt værktøj i enhver afskygning . Du kan altid tjekke det enorme udvalg på https://www.foetex.dk hvor du også kan se tilbudsaviserne med ugens tilbud, samt åbningstider med mere.

Derfor handler kunderne i Føtex

  • Kæmpe udvalg og det hele samlet under et tag – tæt på dig. Fagligt dygtige medarbejdere som på hver deres område kan give dig kyndig rådgivning, om du skal stege en culottesteg eller sætte nyt glas i drivhuset – Vore dygtige medarbejdere er din garant for den bedste kundeoplevelse.
  • Med 100 salgssteder fordelt over hele Danmark, er der gode muligheder for altid at finde en nærliggende Føtex Butik, når behovet for store eller små indkøb melder sig. Tjek vores katalog for denne uges bedste tilbud. Og husk også at se vores vintilbud til hyggestunderne i weekenden.
  • Føtex er lagerførende med stort set alt – og det vi ikke har skaffer vi i en fart, medmindre der er tale om specielle tilbud som ofte kan være udsolgt hurtigt. Du kan se vores ugeavis med de gode tilbud.
  •  Vi har Danmarks bedste kundeservice, og vi hjælper dig fra A-Z såfremt der skulle opstå problemer med dine varer eller dine bestillinger på større varer som møbler eller andet.
  • Onlinekøb direkte fra Foetex.dk hvor du kan bestille større varer til afhentning eller levering, samt se tilbudsavis for næste uge , uanset om du bor i Odense eller Roskilde.
  • Masser af gode tilbud, herunder på Single Days, Skønne dage, Black Friday og CyberMonday . Se mere info på Føtex’ hjemmeside eller vores husstandsomdelte reklame

Geografisk placering og åbningstider

Føtex har 100 salgssteder fordelt over hele Danmark og åbningstiden er den samme om du er fra Ålborg eller Hellerup. Vi holder som udgangspunkt åbent alle ugens dage fra 08-21, men der kan være specielle forhold der gør at åbningstiderne ændrer sig. Du kan finde mere info på vores hjemmeside.