Dagli'Brugsen - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Dagli'Brugsen

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Dagli’Brugsen

Dagli’Brugsen er en dansk supermarkedskæde, der har eksisteret siden 1992. Kæden hører under Coop, der også ejer Kvickly, SuperBrugsen, LokalBrugsen og Irma. Dagli’Brugsens supermarkeder er relativt små, men velassorterede.

De flere hundrede Dagli’Brugsen-butikker rundtom i landet tilbyder friske dagligvarer, og i en del af butikkerne kan man desuden købe ovnbagt brød, tips- og lottokuponer, apotekervarer og benzin. Siden 2015 er knap hver 10. butik blevet moderniseret, så de også fungerer som postkontor, bank og apotek. Frisk kaffe, flere lokalt producerede varer og flere friske færdigvarer er nogle af de initiativer, der skal gøre butikkerne til lokale samlingspunkter og opmuntre forbrugerne til at handle lokalt.

Der lægges også vægt på at tilpasse butikkerne til lokalsamfundets behov. I Millinge på Fyn er medarbejderne i den lokale Dagli’Brugsen f.eks. blevet særligt uddannet til at tage hånd om demensramte kunder.

På sin hjemmeside, https://daglibrugsen.coop.dk, gør kæden reklame for de mange løbende tilbud. Vil man være sikker på at modtage tilbudsavisen næste uge, kan man bestille levering fra siden. Fra samme sted er det også muligt at tilmelde sig med telefonnummer og modtage besked om lokale tilbud pr. sms. De lokale butikker kan desuden findes på Facebook, så ønsker man f.eks. at se tilbud i Tarm tilbudsavis eller vide, hvornår de holder banko i Høm eller stiller grillen op i Øster Hurup eller Sabro, kan man tjekke det på de enkelte butikkers Facebook-side.

Derfor kan folk lide at handle i Dagli’Brugsen

Placering og åbningstider

Dagli’Brugsen findes 314 steder i landet. Butikkerne er åbne alle ugens dage, men åbningstiderne kan variere lokalt. For at finde den nærmeste lokale butiks beliggenhed og åbningstider kan man klikke her.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hypermarkeder og supermarkeder