Calle butikker og åbningstider

Her kan du finde alle de oplysninger, vi har om Calle, inklusive Calle placeringer af butikker og de mest almindelige åbningstider for Calle. Her hos Dine Tilbudsaviser kan du få alle de oplysninger, du har brug for, f.eks. Butiksplaceringer og butiksåbningstider for dine yndlingsforhandlere, inklusive Calle.


Tilbudsaviser Calle
Tilbudsaviser Calle
Tilbudsaviser Calle

Om Calle

Calle er en grænsebutik, der primært sælger forskellige former for øl, cider, vin og spiritus, men også dagligvarer, brændsel og dyrefoder. Butikken tager sit navn efter købmand Carl Andresen, der gik under kælenavnet Calle. Hans søn grundlagde i 1973 den første grænsebutik. De høje danske afgifter på ikke mindst alkohol betyder, at Calles grænsebutikker kan tilbyde konkurrencedygtige priser lige på den anden side af landegrænsen mellem Danmark og Tyskland.

Seks af Calles ni grænsebutikker ligger syd for grænsen mellem Sønderjylland og Tyskland, mens man kommer til de øvrige tre med færgeruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Ud over slik og alkohol sælger Calle også en række dagligvarer. Det samlede vareudvalg kan ses på Calles hjemmeside https://www.calle.dk.

Calle blev i 2010 overtaget af kæden Fleggaard, men de to kæder kører videre som adskilte koncepter.

Derfor kan folk lide at handle i Calle

  • Det er bekvemt at bestille: Calle har gjort det nemt at bestille sine varer på nettet på forhånd. Når man har bestilt, sørger Calles medarbejdere for at pakke alt, så det er gjort klar, når kunden kommer for at hente varerne.
  • Man sparer mange penge: Når man handler syd for grænsen, undgår man de danske afgifter og sparer betydelige summer.
  • Udvidede åbningstider: Selv om der er forskel på de enkelte butikkers åbningstider, tilbyder flere af butikkerne udvidede åbningstider. En enkelt af butikkerne har endda åbent 22 timer om fredagen, så det nærmest er muligt at handle hele tiden.
  • Der er altid tilbud: Calle har to forskellige tilbudsaviser. Ud over den almindelige tilbudsavis udgiver Calle nemlig to gange om året en særlig avis med gode grænsehandel-tilbud, der gælder for et halvt år ad gangen.
  • Der er kupontilbud: Med Calles kupontilbud er der endnu flere penge at spare. Alt, man skal gøre for at udnytte rabatten, er at vise sin kupon fra Calle i grænsebutikken.

Placering og åbningstider

Aventoft (Møllehus/Tønder-grænse), Süderlügum (Sæd/Tønder-grænse) og Harrislee (Padborg-grænse): mandag-lørdag kl. 07-21, søndag kl. 11-20.
Rosenkranz (Møllehus/Tønder-grænse): mandag-lørdag kl. 08-19, søndag kl. 11-19.
Flensborg (Kruså-grænse): mandag-lørdag 08-19, søndag lukket.
Kruså (Kruså-grænse): mandag-lørdag kl. 07-22, søndag kl. 11-20.
Burg (Femern Rødby-Puttgarden-færgen): mandag-onsdag kl. 05-21, torsdag kl. 04-23, fredag kl. 01-23, lørdag kl. 01-21, søndag kl. 11-17.
Heiligenhafen (Femern Rødby-Puttgarden-færgen): mandag-fredag kl. 06-19, lørdag kl. 05-19, søndag kl. 11-17.
Rostock (Gedser-Rostock-færgen): mandag-lørdag kl. 07.30-20, søndag lukket.