Jem & Fix - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Jem & Fix

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om JEMOGFIX
 

Siden 1988 hvor JemogFix blev etableret er det ikke kun bogstaverne vi har sparet væk Jemogfix er Danmarks eneste lavprisbyggemarkedskæde, og målt på omsætning er vi Danmarks største byggemarked, kåret som Danmarks billigste byggemarked igennem de sidste 6 år. Vi driver handel ud fra filosofien at ingen mennesker er født med ti tommeltotter. Derfor har vi skåret alt hvad der hedder rådgivning væk i vores butikker for at sikre dig som kunde de bedst mulige priser. Jemogfix er en del af Harald Nyborg og Daells, og vi har butikker spredt over hele Skandinavien. Vi beskæftiger 1700 medarbejdere i vore 121 butikker i Danmark, og derudover 400 medarbejdere fordelt på vore 49 butikker i Sverige samt 5 butikker i Norge. JEMOGFIX tilbyder et stort udvalg til alle gør-det-selv opgaver i dit hjem, og vi sælger alt lige fra kælder til kvist, herunder bl.a. Fortovsfliser/belægnings sten og tagpap. Vi har et stort udvalg i maskiner til haven, ukrudtsmidler, plantesække, hobbyartikler, søm og skruer, belysning, biludstyr, fritidsartikler og meget mere. Se vores store udvalg på https://www.jemogfix.dk

Derfor handler danskerne i JEMOGFIX
 

Stort udvalg til hus, have hjem og fritid
Hos Jemogfix er der ikke meget du ikke kan finde. Vores webshop har hver uge et enormt udvalg og gode tilbud til gør-det-selv-manden (og kvinden), og vi sælger alt fra byggematerialer til fritidsartikler. Står du og mangler en ny plæneklipper, en højtryksrenser til fliserne (eller helt nye fliser) – eller råber dit træværk efter gori træbeskyttelse, så finder du det hele i vore byggemarkeder eller på vores webshop på https://www.jemogfix.dk, hvor du også finder vore træbriketter tilbud samt brænde til brændeovnen eller pejsen. Alt sammen til priser der er betydeligt lavere end konkurrenternes. Se vores ugentlige avis for Danmarks bedste tilbud på byggemarkedsartikler.

Nem og bekvem bestilling via vores online shop
Er tiden knap, hvad den er for mange i dag, kan du i ro og mag sidde hjemme foran computeren eller med din smartphone/tablet og bestille fra vores velassorterede webshop, og afhente dine varer senere når det passer dig bedst. Vores webshop er en e-mærket netbutik, hvilket giver dig mange fordele som forbruger.
På vores hjemmeside kan du også finde vores seneste tilbudsavis, manualer, vejledningsvideoer til de mest gængse gør-det-selv opgaver, samt links til kundeservice i tilfælde af reklamation, ombytning, returvarer, levering og meget andet.


Butikker og Åbningstider

Du finder bla Jemogfix i Skive, i Odense på Fyn, samt i 119 andre danske store og mellemstore byer, så står du lige og mangler en pakke søm, eller nye havemøbler så er der altid et jemogfix byggemarked nær dig.

Vore åbningstider er alle ugens dage mellem kl. 8-19 og du kan finde alle vore butikker på jemogfix hjemmesiden.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler