Nærmeste
spinner

 Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.

Jem & Fix - tilbudsaviser og aviser

thumbnail - Jem & Fix tilbudsavis
 
Jem & Fix tilbudsavis
Gyldig i alle Jem & Fix butikker.
 

Jem & Fix tilbudsavis

Der udkommer typisk en ny tilbudsavis hver uge med gode tilbud til Danmarks lavpris byggemarked. Du kan altid finde ugens avis på byggemarkedets hjemmeside https://www.jemogfix.dk, og du kan også modtage ugens avis i din e-mail indbakke, da det altid kommer med nyhedsbrevet.

Der er normalt altid gode tilbud i det danske lavpris byggemarked, men der er naturligvis særlige tidspunkter på året, hvor du kan nyde ekstra gode priser. Du kan blandt andet nyde lavpriser i forbindelse med årets store fødselsdagsfest, som ofte fejres med udsalg, der finder sted, i marts måned.

Men du behøver ikke at vente helt til marts for at kunne gøre et priskub hos Jem & Fix. Du kan også gøre en ekstra god handel i det kæmpe restmarked, som samler alle byggemarkedets udgåede varer. Her finder du f.eks. forskellige varer til dit drivhus, dine byggeprojekter, husholdning og fritid til lavpris.

Du kan se varerne i byggemarkedets restmarked flere forskellige steder. Det bliver blandt andet offentliggjort i ugens avis, samt på hjemmesiden og du kan naturligvis også gøre gode kup i de forskellige varehuse.

Giv et Jem & Fix gavekort

Hjemmet er altid et uendeligt projekt, og derfor er et gavekort til jem & fix altid en god ide. Hvis du mangler en gaveidé, kan du give et jem & fix gavekort, så modtageren kan friske boligens gulve op, pynte haven med en parasolfod, sætte en gynge op i haven til børnene, eller hvad andet de lige står og mangler.

Det bedste af det hele er at gavekortet aldrig udløber. Dermed kan modtagerens sagtens benytte gavekortet til en af de ovennævnte tilbudsperioder.

Nemt at shoppe online

Du kan nemt og hurtigt gøre et godt kup ved at shoppe i webshoppen og få dine varer leveret lige til døren. Det bedste af det hele er, at du endda kan shoppe online, og bytte i butikken, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Produkter i Jem & Fix tilbudsaviser

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler