Bauhaus - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Bauhaus

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om BAUHAUS

BAUHAUS er en byggemarkedskæde, der kom til det danske marked i 1988. Kæden, der oprindelig blev grundlagt i Tyskland for knap seks årtier siden, er til stede i en række europæiske lande.

I Danmark finder man BAUHAUS’ byggemarkeder 17 forskellige steder i landet. Heraf ligger ni i Jylland (Aalborg, Esbjerg, Herning, Hjørring, Kolding, Randers, Tilst, Vejle og Viby), syv på Sjælland (Glostrup, Hillerød, Holbæk, Ishøj, Næstved, Roskilde og Valby) og ét på Fyn (Odense).

BAUHAUS er kendt for sit store udbud af varer. I det typiske byggemarked kan man således vælge mellem mere end 120.000 varenumre. I kædens varehuse finder man de varer, man normalt må besøge flere specialbutikker for at få fat i, samlet på ét sted. Det gælder alt fra planter til havemøbler, grilludstyr, lamper, værktøj, isenkram, vvs, maling og tilbehør til bilen eller båden.

Ud over de fysiske butikker kan man købe ind i BAUHAUS fra deres hjemmeside på https://www.bauhaus.dk. Er man på udkig efter tilbud, finder man desuden samme sted byggemarkedets katalog online og den digitale udgave af BAUHAUS’ trykte avis.

I en undersøgelse fra 2018 havde BAUHAUS det bedste samlede image blandt byggemarkeder i Danmark.

Derfor kan folk lide at handle i BAUHAUS

Placering og åbningstider

BAUHAUS’ varehuse holder åbent alle ugens dage. Fra mandag til fredag er åbningstiderne kl. 8.00-20.00, og lørdag og søndag er byggemarkederne åbne kl. 8.00-18.00. Flere af byggemarkederne har en drive-in-afdeling. Målt på areal ligger den største BAUHAUS i Aalborg. For at finde den nærmeste BAUHAUS anbefales det, at man tjekker på kædens hjemmeside, https://www.bauhaus.dk.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler