Harald Nyborg - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Harald Nyborg

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Harald Nyborg

Harald Nyborg er en dansk detailhandelskæde der har 33 butikker i Danmark og 13 i Sverige, samt en postordreforretning med egen webshop. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1904 og har specialiseret sig i varer/artikler til primært hus og have, men med mere end 13.000 varenumre i vort katalog er der ikke meget vi ikke har på lager til dine daglige behov. Vi sælger f.eks. også autoudstyr /autotilbehør og elektronik. Vi er jævnt repræsenteret over det meste af Danmark, primært i Jylland, men der er ikke langt til din nærmeste Harald Nyborg butik.
Vi er bla. At finde i Herning, Odense, Viborg, Randers, Silkeborg, Næstved, Århus, Ishøj, Køge, Esbjerg, Frederikshavn og mange andre danske byer.

Derfor handler kunderne hos Harald Nyborg

Stort Vareudvalg – til meget lave priser – og den gode kundeservice prioriteret

Vores generelle varesortiment spænder over alt som der føres i danske byggemarkeder - lige fra Værktøj, el værktøj, søm, skruer, el udstyr, maling, sport og fritid, til have artikler som gasgriller, plæneklippere, havefræsere, havemøbler, skadedyrsbekæmpelse med mere.
Mangler du noget til boligen finder du også det hos Harald Nyborg. Vi sælger både møbler, lamper, el artikler, el apparater, hårde hvidevarer, ventilation, alt til energi og opvarmning samt husdyrartikler.
Alt sammen sælges af medarbejdere der hver især er specialiseret på hver deres felt, men dog alligevel har en bred viden om alt det andet vi også sælger.

Bestil fra vort katalog eller via hjemmesiden – Nemt og bekvemt

Du kan sidder hjemme i ro og mag og bestille fra vort postordrekatalog (som du kan bestille på vores hjemmeside) eller online i vores netbutik  via  https://www.harald-nyborg.dk hvor du også kan se vores nyeste tilbudsavis samt alle kataloger, og vores specielle sektion med nedsatte varer.

Handicapvenlig adgang
Hos Harald Nyborg har vi gjort det nemt at komme til vore butikker . Der er nem adgang hvad enten du er i kørestol eller du bruger rollator, og vort venlige personale hjælper dig gerne når du besøger os for de gode tilbud.


Geografisk placering og åbningstider

Vores 33 danske butikker ligger godt fordelt over hele landet og har åben alle hverdage mellem 08-19 og i weekenderne fra 08-17 . Der kan dog være ændrede eller specielle åbningstider i visse butikker, hvorfor vi beder dig tjekke vores hjemmeside inden du kører ud og handler hos os. Du kan også se de gældende åbningstider i vores husstandsomdelte avis.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler