Biltema - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Biltema

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Biltema

Varer af god kvalitet til en god pris. Så let kan det siges, og det var grundtanken bag det svenske firma, der startede i 1963, og som siden har bredt sig til hele Norden. Firmaet, der oprindelig kun solgte reservedele og tilbehør til biler, tilbyder i dag produkter inden for otte forskellige kategorier: bil/motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor/teknik, byggeri, bilpleje og værktøj.

Biltema har i alt 142 byggemarkeder i hele Norden. Selv om de fleste ligger i Sverige, er der siden åbningen af den første Biltema i 2002 allerede åbnet 11 varehuse i Danmark – og yderligere to åbner inden længe. Ambitionen er at fordoble det nuværende antal af varehuse i løbet af de næste seks år.

At Biltema er blevet så stor en succes, skyldes den svenske grundlæggers vision om at skære de normale mellemled mellem fabrikken og forbrugeren væk og derved sælge varerne langt billigere, end det ellers ville være muligt. Samtidig ønsker Biltema, at kvaliteten af varerne skal være i orden og har i dag en reklamationsprocent på bare 0,6 %. På nogle af varerne tilbyder Biltema desuden ti års garanti.

Kvaliteten er ikke det eneste, Biltema nægter at gå på kompromis med. Firmaets leverandører i andre lande er underlagt strenge krav om at efterleve sociale rettigheder og sikkerhedsregler, ligesom børnearbejde og bestikkelse under ingen omstændigheder tillades.

Biltema udgiver to gange om året et katalog til alle danske husstande. Kataloget udgives i hele Norden i et samlet årligt oplag på 14 millioner eksemplarer. På Biltemas hjemmeside https://www.biltema.dk kan man både bestille det fysiske katalog og downloade den digitale udgave. Den seneste udgave af kataloget var på næsten 700 sider!

Derfor kan folk lide at handle i Biltema

Placering og åbningstider

Fra mandag til fredag holder Biltemas varehuse åbent fra kl. 8 til 20. Lørdag og søndag er åbningstiden kl. 9-18. I Biltema-varehuse med en café har cafeerne åbent kl. 8-19.30 på hverdage og 9-18 i weekender. Biltema findes i Esbjerg, Fredericia, Glostrup, Holbæk, Horsens, Næstved, Odense, Randers, Rødekro, Slagelse og Aalborg. Snart åbner kæden desuden nye varehuse i Roskilde og Hjørring. Man kan finde det nærmeste varehus her.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler