Bauhaus tilbudsaviser og aviser


Hvis du søger på internettet efter Bauhaus tilbudsaviser, er du kommet til det rigtige sted. Vi har de nyeste aviser fra Bauhaus, så du sikrer dig de bedste priser og tilbud på din butik. Hvis du vil spare nogle penge ved at bruge tilbud i tilbudsaviser fra Bauhaus og få de bedste aviser med tilbud fra Bauhaus, er du kommet til det rette sted.

Vælg din butik  
Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.
 

Bauhaus tilbudsavis

Der udkommer en ny avis med priskub hos Bauhaus (https://www.bauhaus.dk) hver uge. Derudover byder byggemarkedet også på en række kataloger, som gør det nemmere at finde løsninger til f.eks. gulv i hjemmet, køkkenet, havemøbler til haven, belægning af fliser og meget mere.

I forbindelse med årets bedste priser på hegn, hylder, og meget mere kan vi fortælle, at Bauhaus typisk fejrer fødselsdagsfest i slutningen af august, og i den forbindelse kan du opleve underholdende aktiviteter, konkurrencer og naturligvis gode tilbud. Sørg derfor at holde øje med byggemarkedets tilbudsavis i august måned.

Det kan også være en god ide at holde øje med byggemarkedets avis i november måned, når vi nærmer os black friday. Her er der tale om et amerikansk fænomen, som har spredt sig til resten af verden, og takket været denne tradition kan du nyde en enorm prisfest hos Bauhaus. Det er blandt andet en oplagt mulighed for at spare penge på dit renoveringsprojekt, eller at være hurtigt ude med årets julegaver.

Prisgaranti sørger for værdi for pengene hos Bauhaus

De fleste, som går efter et godt tilbud, er ofte ude efter en god pris, og det kan du altid finde hos Bauhaus. Byggemarkedet har prismatch, som er en prisgaranti, der sørger for, at forbrugerne får konkurrencedygtige priser og dermed værdi for pengene. Byggemarkedet matcher prisen, når du finder en identisk vare, som er billigere hos en af Bauhaus’ direkte byggemarkedskonkurrenter i Danmark.

Meget mere end gode tilbud

Bauhaus er Danmarks største byggemarked, og det betyder, at du kan nyde meget mere end gode tilbud hos dem. Du kan også få køkkenrådgivning eller booke en rådgiver til en anden sektion i varehuset.

Derudover kan du også nyde fordel af deres service med udlejning, hvor du har mulighed for at leje flere forskellige former for værktøj, og du kan naturligvis også leje en trailer hos Bauhaus.

Bauhaus butikker
Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere