XL-BYG - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser XL-BYG

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om XL-BYG

XL-Byg er en Nordisk kæde af byggemarkeder med 108 butikker i Danmark, og hvor hver eneste forretning ejes selvstændigt. XL-Byg har hovedkontor i Brabrand ved Aarhus i Østjylland.
Virksomheden er én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder, der via deres byggemarked og tømmerhandel sælger alt i byggematerialer, værktøj, el værktøj, havemaskiner og udstyr, sten og fliser, maling og tapet og meget andet til såvel professionelle som private.
Virksomheden omsætter årligt for omkring 8.5 mia. kroner og beskæftiger totalt set ca. XL-Byg er godt forankret i lokalsamfundet, og i og med at XL-Bygs byggemarkeder ejes selvstændigt, er flere af ejerne 3. eller 4. generation i forretningen, hvilket også giver en tryghed for kunderne i form af at man kender hinanden rigtig godt. XL-Byg har deres helt egen XL-PRO afdeling som udelukkende servicerer vore professionelle kunder. 70 % af vores omsætning kommer fra vore XL-PRO kunder men vi servicerer også private kunder idet vi hos XL-BYG driver en velassorteret webshop på xl-byg.dk med byggematerialer og artikler til hus og have. Vores meget fagligt kompetente medarbejdere står altid klar med professionel rådgivning til både erhvervskunder såvel som private kunder.


Derfor handler kunderne i XL-BYG

XL-Byg byggecenter kan du finde lokalt i Danmarks store og mellemstore byer. Vi har også afdelinger i mindre byer som eks vis. XL-Byg i Thorsø og Vorup ved Randers, hvilket betyder at vi altid er tæt på i tilfælde af at du f.eks. Får akut brug for en pakning til hovedhanen, en pakke sikringer til el skabet eller andet presserende. Udvalget i de mindre byer er nøjagtigt det samme, som det er i Thisted, Køge, Randers, Skive, Odense eller Viborg, men vi har bare sørget for du ikke skal ud at køre så langt efter de gode byggemarkedstilbud. Hos XL-Byg finder du alt til professionelt byggeri, såvel som de private gør-det-selv opgaver. Vi sælger alt fra tømmer og lister til støbesand, mørtel, cement, hønsetråd, kramper, skruer og søm, krydsfiner og spånplader samt MDF-plader. Derudover er vi også leveringsdygtig i alt til haven, nye hoveddørsnøgler, døre, drivhuse, planter og plantesække, tegl, klinker, fliser og belægnings sten, tjære, kalk til murene, oliemaling, plastmaling, robotplæneklippere, brændeovne, varmepumper, sikkerhedstøj, sko og udstyr, ukrudts og skadedyrsbekæmpelse, belysning, LED pærer til alle formål og tusindvis af andre varer til bolig, have og byggeri. Du kan bestille det meste via vores webshop på https://www.xl-byg.dk hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, såfremt du ikke modtager XL-Bygs ugentlige katalog. På websitet finder du også købsbetingelser for såvel webshop som vore fysiske butikker, reklamations og returbetingelser, samt åbningstider og adresse for vore byggemarkeder rundt om i det ganske land, ligesom du også finder telefon nummer på XL-Byg Kundeservice, og finder inspiration til dine kommende bolig og byggeprojekter. XL-Bygs kundetilfredshedsrate er meget høj, specielt fordi vi kan lide at gøre tingene ordentligt. Dette sammenholdt med vore medarbejderes meget høje faglige niveau, og deres gode rådgivning gør at kunderne altid vender tilbage. Udover at du kan se alle de gode tilbud fra XL-Byg i vores ugentlige husstandsomdelte tilbudsavis, kan du også altid finde den aktuelle XL-Byg reklameavis på https://www.xl-byg.dk. Vi glæder os til at se dig i din lokale XL-Byg hvor vi fortæller dig om alle de fordele der ikke er nævnt her. Og dem er der rigtig mange af!
På snarligt gensyn hos XL-Byg!

XL-BYG - Butikker og Åbningstider

Der findes i alt 108 XL-Byg Byggemarkeder i Danmark.
Åbningstider er vidt forskellige både mht. lokation og om det er XL-Byg eller vores professionelle XL-Byg PRO du skal handle i. Vi anbefaler at du finder dit lokale XL-Byg via hjemmesiden xl-byg.dk, eller finder nærmere info i vores husstandsomdelte avis´, hvor du vil kunne se både adresse og gældende åbningstider for din lokale XL-Byg. Som udgangspunkt åbner alle vores Byggecentre for privat handel mandag-lørdag fra kl. 09 og søndag fra klokken 10.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - hobby, gør det selv og husholdningsartikler