Nærmeste
spinner

 Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.

Power - tilbudsaviser og aviser

 

Særlige tilbud i løbet af året

Der er masser af særlige tilbud i løbet af året hos Power. Først og fremmest udkommer der typisk en tilbudsavis hver uge. Denne avis med tilbud kan du finde online på hjemmesiden https://www.power.dk.

Derudover er der også særlige gode tilbud i forbindelse med Power fødselsdagsfesten, som typisk løber af stablen i august.

Senere på året kommer der endnu flere gode priskup i forbindelse med black friday som efterhånden er kendt blandt mange danskere. Dette er oprindeligt en amerikansk tradition, som er en sand forbrugerfest med masser af priser, som du ikke må gå glip af, som butikkerne holder den sidste fredag i november. Hos Power fejrer de naturligvis også black friday.

Altid lækre priser i outlet

Men du behøver ikke nødvendigvis at vente på gode priser i forbindelse med særlige begivenheder. Du kan også købe stort ind i Power outlet & restsalg, hvor du kan finde attraktive priser på din næste vaskemaskine, dit næste køleskab og meget andet.

Denne sektion byder på skarpe priser på produkter, som f.eks. returnerede varer, varer med ”skønhedsmæssige” mangler, udstillingsmodeller, udgåede modeller osv. Det er en god løsning til at tage hånd om miljøet og modtage en god pris på samme tid. 

Powerpriser sikrer den bedste pris

Dette er ikke som sådan et tilbud, men det er en garanti for, at du får den bedste pris hos Power. Den elektroniske gigant har en prisgaranti, som de kalder for Powerpriser, der dækker over, at du som kunde kan nyde prisgaranti inden for de første 30 dage efter dit køb.

Det vil sige, at hvis du f.eks. køber en støvsuger i Power og ser den til en bedre pris et andet sted, så får du prisdifferencen tilbage. Det er en fantastisk forkælelse af forbrugeren, som ofte fører til, at er det ikke engang nødvendigt at bruge en rabatkode for at nyde en god pris på elektronik.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - elektronik og hvidevarer