Power - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Power

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om POWER

POWER er Danmarks nye elektronikvarehus som vil sikre danskerne forbrugerelektronik af den bedste kvalitet til landets ubestridte billigste priser. Historien om POWER tager egentlig sin start tilbage i 1962 i Norge, hvor 46 elinstallatører beslutter sig om at gå sammen om at danne en ny indkøbsforening, som skulle sikre at kunderne kunne købe de bedste mærkevarer til de mest favorable priser. Denne forening blev senere til EXPERT, som i flere dekader var en af Danmarks mest kendte forhandlere af Radio og TV-produkter. I 2017 omstruktureredes denne kæde og navnet blev ændret til POWER INTERNATIONAL A/S
Dette firma drives i dag af to driftige nordmænd, der også ejer AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS. POWER INTERNATIONAL A/S ejer og driver udover POWER Butikkerne i Sverige, Norge og Finland også POWER i Danmark, PUNKT1, ELPLUS, 2TAL og EXPERT. Kæden driver pt. 14 elektronikvarehuse, og forventer at komme op på i alt 25 varehuse over hele landet indenfor kort tid.
Kædens kernekompetencer er forbruger elektronik, som bla Radio/TV, Computere, Mobiltelefoner, printere, Laptops, Tablets, Kameraer, GPS, køkkenmaskiner og udstyr, havemaskiner, alt i hårde hvidevarer, støvsugere, kaffemaskiner og meget andet. POWER’s webshop indeholder mere end 19.000+ varenumre og er en af de største webshops i Danmark målt på udvalg og mærkevarer/brands

Derfor vælger kunderne at købe i POWER

 Danskerne handler primært i POWER fordi hos os er priserne gennemskuelige. Vi sælger vores produkter i butikken til samme priser som du ser på hjemmesiden og omvendt. POWER har gjort en dyd ud af at gøre op med uigennemsigtige priser. Indretningen i POWERs elektronikvarehuse er baseret på folks handelsvaner som vi har belæg for virker igennem undersøgelser. I POWER kommer du således hurtigt ind, hurtigt igennem betalingsprocessen og hurtigt ud og hjem – og tegnebogen er stadig tyk når du går derfra, for i POWER holder vi rent faktisk altid Udsalg!

Vi har mere end 19.000 produkter i vores webshop og sælger alt lige fra radio og TV, gigantiske fladskærme større end naboens, til mobile enheder og beskyttelse til samme, lap tops, alt i bilstereo, alt til hjemmebiografen, alt til gaming, DJ-Udstyr, husholdningsartikler og køkkenmaskiner, mp3 afspillere, sound bars, alt i hårde hvidevarer, små køkkenmaskiner, varmetæpper, massageapparater, golf- og outdoor udstyr, fitness udstyr og en million milliard andre produkter. Mangler du en ny gasgrill eller terrasse-varmer til haven, eller et nyt designerkøkken, ja så sælger POWER også dette – LANGT BILLIGERE end konkurrenterne, og så bliver der lige råd til en ekstra 500 grams bøf på din nyindkøbte grill der!

POWER tilbyder også, udover en af landets bedste garantier, også service og reparation på egne værksteder, ligesom vi gør meget ud af uddannelse af vore medarbejdere, hvor vi dyrker, udvikler og fastholder de dygtige medarbejdere der brænder for det de laver – alt sammen til fordel for DIG: kunden.

På vores velgennemførte og overskuelige hjemmeside på https://www.power.dk kan du finde svar på alle dine spørgsmål omkring køb, reklamation, ombytning, returnering og meget andet via vores online kundeservice. Her kan du også tjekke Black Friday udsalg- datoer og tilbud, samt regulære tilbud, udsalg og restsalg. Her finder du også POWER Support hvor du kan få hjælp til guidning eller opsætning vedr. dit produkt og vore dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig. Det forpligter at ville være danskernes foretrukne varehus for forbrugerelektronik, så derfor følger vi godt med i innovation og fremtidig tech – Denne viden deler vi også med dig på vores hjemmeside https://www.power.dk ligesom du kan læse om nyheder, finde tips, trick og guider i vores online magasin POWERMAGASINET.
På power.dk finder du også ugens tilbudsavis, åbningstilbud fra nye POWERHOUSES, black fredagstilbud, POWERS Fotoservice hvor du kan bestille print af dine digitale fotos, eller designe dit eget mobilcover med et udvalgt foto.

Her kan du også se hvor du kan følge os på de sociale medier. POWER findes lige nu på bla. Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter og Instagram.

Derudover tilbyder vi dig fri fragt, bestilling fra webshoppen og efterfølgende afhentning efter bare 2 timer. Vi har naturligvis 30 dages returret på alt hvad du køber hos os.

Som den vistnok eneste forhandler i DK tilbyder vi også konceptet BUY BACK.
Det betyder du kan komme ind i dit nærmeste POWERHOUSE f.eks. med din gamle iPhone eller anden mobiltelefon, og få værdien vurderet. Vil du sælge den til os køber vi den, og du kan bruge beløbet til at købe nye produkter i POWERHOUSE. Ikke overbevist?

Altså…. Der er sådan cirka 5.187.369 andre grunde til at handle i POWER!
Kig forbi - så fortæller vi dig gerne mere om det.

Vi ses i nærmeste POWERHOUSE til endnu mere POWER!

POWER - Varehuse og Åbningstider

Vi hedder ikke POWER for sjov! Vi vil FREMAD og vi har planlagt i alt 25 POWERHOUSES der skal gøre konkurrenterne grædefærdige. Lige nu er vi oppe på i alt 14 varehuse, og du finder os bla. i følgende byer:
Herning, Randers, Aalborg, Tilst, Herlev, Lyngby, Sønderborg, Holstebro, Viby og flere andre byer ganske nær dig.

Langt de fleste POWERHOUSES holder åbent alle hverdage fra 10-20 og i weekenden fra 10-17.
Vær dog opmærksom på at der er andre åbningstider for enkelte varehuse. Se nærmere på power.dk

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - elektronik og hvidevarer