Elgiganten - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Elgiganten

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Elgiganten

Elgiganten er en markedsledende kæde af varehuse, der forhandler elektronik og hvidevarer. Elgiganten, der er en del af den norskstiftede Elkjøp Nordic-koncern, (ejet af den engelske elektronikgigant Dixons Carphone), findes også i de øvrige nordiske lande.

Siden sin start i Danmark i 1996 er kæden vokset til i dag at omfatte 38 varehuse fordelt over hele landet. Ud over Elgigantens fysiske butikker kan man handle i kædens netbutik.

I Elgigantens varehuse kan man købe elektronikprodukter såsom pc’er og tablets, spil, fjernsyn, hi-fi-udstyr, mobiler, kameraer, videoudstyr og hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe.

Elektronikmastodontens målsætning er at gøre de bedste produkter, løsninger og tjenester tilgængelige for alle, og Elgiganten bryster sig af at være effektiv, velassorteret og billig uden at gå på kompromis med sin service.

Hvis man er på udkig efter elektronik eller hvidevarer, bør man tjekke kædens hjemmeside, https://www.elgiganten.dk.

Derfor kan folk lide at handle i Elgiganten

Placering og åbningstider

Foruden København, Aarhus og Odense har Elgiganten varehuse i alle større danske byer, bl.a. Aalborg, Esbjerg, Glostrup, Hjørring, Kolding, Roskilde og Slagelse. De fleste af varehusene er åbne kl. 10-20 på hverdage og enten kl. 10-17 eller kl. 10-20 i weekender. Man kan tjekke beliggenhed og åbningstider for den nærmeste butik her.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - elektronik og hvidevarer