Nærmeste
spinner

 Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.

IKEA - tilbudsaviser og aviser

 

Det længeventede IKEA katalog lander én gang om året

IKEA lancerer sit katalog én gang om året, når den populære møbelforretning deler tips og tricks til indretning. Der er ikke tale om en tilbudsavis, men nærmere et katalog med trends, så du som kunde har nemmere ved at få overblik over de lækre lamper, en god sofa, en drømmende god seng, og de mange andre møbler.

IKEA designer også brochurer til at give forbrugerne en endnu mere dybdegående produktinformation og inspiration til de individuelle rum i hjemmet. Dette bliver løbende offentliggjort på deres hjemmeside https://www.ikea.dk.

Tilbud og kampagner hos IKEA

Generelt er møbelgiganten kendt for at have gode priser på møbler til hjemmet, når du står og mangler f.eks. en reol til kontoret eller et skab til børneværelset. Derfor er der sjældent enorme tilbudskampagner og behov for at bruge en rabatkode hos møbelbutikken.  

Normalt deltager IKEA heller ikke i black friday. Modsat mange andre butikker vælger møbelgiganten at fokusere på genbrug frem for enorme besparelser.

Når det kommer til genbrug, kan du faktisk også ofte finde gode tilbud i en sektion af varehusene, hvor du kan finde møbler og tilbehør til nedsatte priser, hvis de f.eks. mangler emballage eller en anden lille detalje. Her kan du ofte gøre et godt kup.

Særlige tilbud til medlemmer i kundeklubben

Du kan ofte nyde et hav af tilbud ved at blive en del af kundeklubben IKEA Family. Medlemmerne nyder rabat på en stribevis af produkter, og derudover byder kundeklubben også på overraskelser, workshops, rabat i IKEA Restauranten og meget mere.

Finansiér dit køb med kredit

Møbelgiganten hjælper dig også godt på vej, når det kommer til at betale dit drømmehjem lidt efter lidt. Du kan finansiere dit køb med kredit takket været IKEA shopping, hvor du kan låne alt mellem 5000 og 80.000 DKKK. Det bedste af det hele er, jo mere du låner, desto bedre er renten.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - møbler og hjem