IKEA - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser IKEA

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om IKEA
IKEA har mere end 60 års erfaring, og er i dag en stor koncern med markeder over det meste af verden.
Fra Ingvar Kamprads spæde handelsstart som blot 5 årig i 1920’erne er det gået stærkt. IKEA er i dag førende indenfor boliginspiration og trender. Siden 40’erne har IKEA solgt møbler og efterfølgende. har IKEA selv designet og solgt flere møbler og har været inspiration for mange konkurrenter. IKEA er et kendt brand. IKEA står for det yndefulde stilfulde Skandinaviske Design som flere rundt om i verden beundrer. Du kan læse mere om vores spændende historie på vores Globale website: IKEA.com


Derfor handler kunderne hos IKEA

Worldwide knowhow og udvikling tilpasset alle behov og trends
Med mere end 60 år på markedet er det svært ikke at være toneangivende.
IKEA er efterhånden blevet ambassadør i Danmark for den gode stil og nye trender som ikke behøver koste en mindre formue. IKEA har produkter der passer ind i enhver sammenhæng, lige fra det lille studieværelse med trang plads til den store herskabsvilla som gerne må ose af eksklusivitet og personligt præg.

Kæmpe udvalg og kvalitet
Fordi det er billigt er det ikke ensbetydende med at varerne ikke er af høj kvalitet.
IKEA tilbyder et stort udvalg og har altid gode tilbud på designerting til hjem og møbler for enhver smag.
Vores produktudvalg  spænder bredt lige fra køkkener til sofaer, senge, elektronisk udstyr og kabler, til  møbler, brugskunst og kunst til væggene . Herudover har vi også tekstiler, glas, porcelæn, cykeludstyr, tasker, lamper, spil, alt til opbevaring, udstyr til badeværelset og meget mere.
Se udvalget online på https://www.ikea.dk. På hjemmesiden kan du også søge inspiration hvis din bolig trænger til en makeover, samt læse om alle nyhederne fra IKEA, og følge med i alle vore gode tilbud.

Fullservice tilpasset dine personlige behov og smag – I samarbejde med dig

På vores hjemmeside kan du bestille en indretningskonsulent aldeles uden omkostninger for dig, ligesom du også kan booke en tid hos en IKEA køkkenkonsulent hvis det er tid til udskiftning af dit køkken derhjemme. På hjemmesiden har vi også udviklet flere små tegneprogrammer som giver dig mulighed for at gøre dine møbler og din seng endnu mere personlig med eget design, ligesom du også kan finde vores gældende tilbudsavis samt følge med i hvornår vi holder vores næste Black Friday Udsalg. Mangler du vores nyeste katalog kan du også bestille det via hjemmesiden.

Butikker og Åbningstider

IKEA har 5 varehuse i flg. byer: Ålborg, Aarhus, Taastrup, Odense og Gentofte.
Vi holder åbent alle ugens dage mellem kl  10-21
Enkelte varehuse lukker dog klokken 20 – Se vores hjemmeside på IKEA.DK for mere info

 

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - møbler og hjem