Ilva butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om ILVA

Historien om Ilva starter tilbage i 1961 hvor møbelhandler Jørgen Linde slog dørene op til sin nye butik i Vanløse: J.L. Møbler. Denne butik slog sig på at levere møbler og boligtilbehør i en, i forhold til prisen, uhørt kvalitet. ILVA har altid haft fokus på sofaer, og dette specialiserede område er stadig en af virksomhedens kernekompetencer. I 1977 skiftede Lindes forretning navn til ILVA, og i 1987 og 1989 åbnede to nye varehuse hhv. i Aarhus og Lyngby. ILVA driver i dag 11 varehuse fordelt over hele landet, og vi er en af danskernes foretrukne bolighuse. Vi er leveringsdygtige i alt fra sofaer, andre møbler, gardiner, tæpper, belysning, opbevaring, havemøbler og meget mere. ILVA byder også på inspiration, nye trends samt professionel rådgivning når det kommer til dine indretningsdrømme.

Derfor handler folk hos ILVA

Mange års erfaring i godt købmandskab, kreative trends og boliginspiration
ILVA har med mere end 50 år på markedet formået at blive en af de store spillere vedr. boligindretning og kreative drømme til boligen. Flere danskere henter inspiration til hjem og møbler hos os.
Vore dygtige konsulenter har haft mere end én finger med i spillet i mange danske hjem. Vi personaliserer dit hjem, og hjælper dig til at gøre det unikt med vores professionelle rådgivning.

Stort udvalg for de kreative bolig-feinschmeckere
ILVA tilbyder et stort udvalg i boligindretning mm. Mangler du en ny sofa, trænger du til ny belysning i hjemmet, eller er tæppet slidt, så kan du finde dette i vore bolighuse. Vi er leveringsdygtig i alt til stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, børneværelset, teenagerværelset samt udestuen. Derudover er vi også leveringsdygtig i såvel store som små opbevaringsløsninger. Mangler du brugskunst, kunst, eller blot små nipsting, så er ILVA det rigtige sted at fordrive tiden.

 

Online Webshop med stort udvalg og den gode kundeservice

På vores hjemmeside kan du finde vores store udvalg i boligindretning, lamper og tæpper, og du finder også Danmarks bedste online kundeservice hvor du kan ordne alt fra levering til reklamationer og returnering. ILVA leverer for et beskedent beløb, eller du kan vælge selv at afhente i dit nærmeste lokale bolighus. På hjemmesiden finder du også et hav af inspiration, ud fra sæsonbetonede trends, kreative ideer og meget mere. Her vil du også kunne se vores seneste tilbudsavis, som også husstandsomdeles, og du vil kunne tage et nærmere tjek på vores fantastisk billige lagersalg samt vores altid aktuelle Udsalg. Du finder vores hjemmeside her: https://ilva.dk


Butikker og Åbningstider

 

ILVA har 10 bolighuse fordelt over hele Danmark blandt andet i Lyngby, Kolding, Århus, Aalborg, Ishøj, Esbjerg, Viborg og Odense. Herudover finder du også ILVA i Holstebro og på Lolland Falster
Vi holder åbent mandag til fredag fra 10-19 og i weekenden fra 10-17
Der kan være skiftende åbningstider for de forskellige lokationer 20 – Se vores hjemmeside på ILVA.DK for mere information. Her vil du også kunne finde vores seneste tilbud  .

 

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - møbler og hjem