Sydbank butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Sydbank

Sydbank er i top fem over de største pengeinstitutter i Danmark, og det siger en del i og med, at der er over 90 forskellige banker i dk.

Sydbank blev grundlagt i 1970 i forbindelse med fusionen af de fire lokalbanker Tønder Landmandsbank, Folkebank for Als og Sundeved i Sønderborg, Graasten Bank og Den Nordslesvigske Folkebank i Aabenraa.

I dag har banken mere end 60 forskellige filialer spredt ud over Danmark, og der er en også en lille håndfuld banker hos vores naboer i Tyskland. Der er omkring 2000 ansatte, som arbejder for Sydbank den dag i dag.

Der er tale om en populær bank med mere end 430.000 kunder, hvoraf mere end 35.000 af dem er erhvervskunder. Banken kalder sig selv for en fullservice-bank, som dækker stort set alle økonomiske behov for såvel privat som erhverv.

Sydbank støtter bankens nære lokale relationer i form af mere end 300 små og store sponsorater for at komme tættere på sine kunder. Blandt andet sponsorerer Sydbank den danske pokalturnering, Sydbank pokalen, SønderjyskE’s fodboldstadion Sydbank Park, håndboldklubben KIF Koldings hjemmebane Sydbank Arena blandt mange andre partnerskaber, som du kan finde på www.sydbank.dk.

Hvorfor vælge Sydbank

Afdelinger og åbningstider

Der er som sagt mere end 60 forskellige filialer i Danmark som for eksempel i Esbjerg, Kolding, Horsens, Åbenrå, Næstved og mange andre byer. Du kan finde åbningstider ved at gå videre til banken her og kigge under sektionen for kontakt.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - finans & tjenester