Jyske Bank butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Jyske Bank

Jyske Bank blev åbnet op i Silkeborg i 1967, og i dag har pengeinstituttet over 100 danske afdelinger, mere end 30 afdelinger til erhverv samt adskillige erhvervscentre og Private Banking-afdelinger.

Der er mere end 90 banker i Danmark, og denne bank er en af de største danske pengeinstitutter, når det kommer til størrelse. Jyske Bank er et af de fem største pengeinstitutter på det danske marked. 

Som du kan læse på https://www.jyskebank.dk, har Jyske Bank også indgået en række partnerskaber og sponsorater inden for dansk idræts- og kulturliv som f.eks. Jyske bank boxen i Herning samt Jyske Bank Arena på Fyn.

Nu til dags kan det meste dog klares over internettet takket været netbanken, hvor kunder kan opnå adgang med deres privat log på. Flere andre danske banker har også skiftet over til deres løsning til bank login. Blandt andet er Morsø sparekasse netbank blevet til en del af Jyske Bank.

Jyske Bank produkter

Jyske Bank har et solidt udvalg produkter, som du kan finde under ”privat” på deres hjemmeside. Der er en bred vifte af kort at vælge imellem blandt de mange VISA-kort samt mulighederne for at vælge MasterCard.

Du kan naturligvis også tegne et lån via denne bank, som blandt andet har lån med realkredit. Derudover kan du også blive erhvervskunde i  dette bank erhverv, hvor du blandt andet kan få finansiering til alment bygger, andelsboligforeninger og meget mere.

Hvorfor vælge Jyske Bank?

Afdelinger og åbningstider

Der er Jyske Bank afdelinger over hele landet i Danmark. For at finde en afdeling i nærheden af dig, klik her og tryk på kontakt. Din lokale afdeling har åbent i hverdage mellem 10:00 og 16:00 med undtagelse af torsdag, hvor de holder åbent helt indtil klokken 18:00.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - finans & tjenester