Danske Bank butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om Danske Bank

Danske Banks historie startede helt tilbage i 1871 ved grundlæggelsen af Den Danske Landmandsbank. Takket været fusionen mellem Den Danske Landmandsbank og to andre banker i 1990 blev Danske Bank til den største bank i Danmark.

Men Danske Bank er ikke kun stor i dk. Den nordiske bank har kunder i mere end ti forskellige lande, over 200 forskellige filialer, og der er mere end 20.000 personer, som arbejder for banken.

Der er tale om en bank for såvel privatpersoner som erhverv. Blandt bankens mange produkter kan du finde forskellige konti, kort som f.eks. MasterCard, VISA, Dankort, lån til bolig, bil eller forbrug, investering til en aktiesparekonto, produkter inden for pension, forsikring og meget mere.

Chris Vogelzang har været den administrerende direktør i Danske Bank siden juni 2019. Vogelzang har kundernes tilfredshed i fokus, og den hollandske direktør vægter også etik, bæredygtighed samt hensyn til bankens aktionærer utroligt højt.

Banken har også fokus på digitalisering af Danskebank.dk, og det kan blandt andet bemærkes med bankens mobilbank, hvor kunderne hurtigt kan danne et overblik over konti, investeringer, lån, kort og meget mere.

Derfor vælger folk Danske Bank

Afdelinger og åbningstider

Der er Danske Bank filialer over hele Danmark. For at finde en afdeling i nærheden af hvor du bor, så klik venligst her og tryk på kontakt. Her kan du finde kontaktinformation, booke et møde, sende en e-mail, samt finde lokale afdelinger i f.eks. Odense under ”find os”, hvor du også kan se åbningstider.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - finans & tjenester