Nærmeste
spinner

 Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.

Elgiganten - tilbudsaviser og aviser

 

Hvornår er der tilbud i Elgiganten?

Der er tilbud i Elgiganten flere forskellige tidspunkter om året. Blandt andet fejrer den elektroniske gigant fødselsdag hvert år, og i den forbindelse kan du normalt finde gode besparelser i begyndelsen af september.

Den vildeste dag på året, må uden tvivl være black friday. Dette er oprindeligt en amerikansk tradition, som mange danskere efterhånden kender til. I forbindelse med den sidste fredag i november bliver Elgigantens hjemmeside https://www.elgiganten.dk samt butikkerne over hele Danmark, inklusiv butikken på strøget, som er fyldt op med årets største udsalg. 

Men du behøver ikke at vente hele året eller flere måneder på at kunne finde en god pris på den elektronik, som du går og drømmer om. Den elektroniske gigant byder på flere tilbudsaviser hver uge, hvor der ofte er gode tilbud på mobiltelefoner, chromecast, og meget mere. Typisk kan du i hvert fald finde en tilbudsavis med ugens aktuelle kampagne, og derudover er der også en særlig avis med tilbud til erhverv.

Altid gode priser

Som sådan behøver du ikke nødvendigvis en rabatkode for at kunne nyde en ekstra god pris på elektronik. Den elektroniske gigant tilbyder prisgaranti i form af det, som kaldes for ”prismatch” i købsøjeblikket. Det betyder, at varehuset matcher prisen, hvis du finder den samme vare billigere hos en af Elgigantens direkte konkurrenter i Danmark.

Elgigantens outlet med ekstra store besparelser

Du kan også finde gode tilbud i Elgigantens outlet, hvor du kan få fingrene i komplet brugbare produkter og nyde op til 30 procent i rabat. Selvom at du modtager et lækkert tilbud, vil du stadigvæk have 30 dages returret og samme reklamationsrettigheder, som når du køber et nyt produkt.

Ikke nok med at du kan spare penge, men du kan også være god mod miljøet på samme tid. Du er med til at skåne miljøet, når du køber ubrugte produkter, så de ikke bliver kasseret, men genbrugt i stedet. 

Produkter i Elgiganten tilbudsaviser

Tilbudsavis Side Produkter
leaflet
22.4.2024 - 28.4.2024
1 Lenovo, Samsung, Smart TV, tablet
2 Acer, computer, LG, Siemens, USB-C
3 Electrolux
4 Miele, Samsung
5 Bosch, vaskemaskiner
Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - elektronik og hvidevarer