Nærmeste
spinner

 Tilbudsaviser er muligvis ikke gyldige i alle lokale butikker.

Thansen - tilbudsaviser og aviser

 

Thansen tilbudsavis

Du kan altid finde ekstra gode priser, når du bladrer igennem den aktuelle reklame fra Thansen. Butikken udgiver flere forskellige tilbudskataloger på hjemmesiden https://www.thansen.dk i løbet af året, og typisk er der tale om månedens tilbud.

Du kan nemt og hurtigt shoppe online, hvis du f.eks. står og mangler et batteri til din bil. Thansen har levering fra dag til dag, og der er endda fri fragt ved køb på over 200 DKK. Derudover kan du også nyde intet mindre end 365 dages fuld returret.

Særlige rabatter hos thansen

Hvert år fejrer Thansen black friday i stor stil. Her kan du nyde masser af ekstremt gode tilbud på alt fra dæk, reservedele, cykler, elektronik og meget mere.

Oprindeligt er black friday en amerikansk tradition, som altid falder dagen derpå efter Thanksgiving. Danskerne har ligesom mange andre folkefærd taget denne tradition til sig med åbne arme, og derfor kan du nyde gode tilbud hos thansen.

Det bedste af det hele er, at konceptet har udviklet sig til såvel Black Week som Black Weekend, og derfor er det en ekstra god ide at holde øje med det kommende avis og katalog fra Thansen i november måned.

Altid markedets bedste pris

Du behøver dog ikke at vente helt til black friday for at nyde et godt priskup. Thansen går generelt målrettet efter at tilbyde de laveste priser på markedet. Derfor bliver priser løbende opdateret, og derudover byder denne butik også på en 14 dages prismatch.

Hvis du f.eks. køber tagbøjler hos Thansen, og finder en identisk vare til en lavere pris ved en national konkurrent inden for en radius på 50 km fra butikken, vil Thansen refundere prisforskellen. 

Derudover kan du gøre et godt kup på hjemmesidens tilbudssektion, som har skarpe priser på nedsatte varer, restsalg, demovarer og meget mere. Her kan du ofte finde flere tusinde varer til nedsatte priser.

Produkter i Thansen tilbudsaviser

Tilbudsavis Side Produkter
leaflet
20.3.2024 - 30.4.2024
1 dæk
2 børnecykel, cykelkurv
3 batteri, cykelkurv
4 hjelm, Unicorn, cykelhjelm, lys
6 mountainbike
Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - bil & motor