Thansen - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser Thansen

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om T. Hansen Gruppen A/S

T. Hansen Gruppen A/S er en virksomhed der egentlig startede som en hobbyvirksomhed med at renovere gamle knallerter, samt salg af reservedele til samme.

Ejeren Bent Jensen udarbejdede konceptet i 1984—1991, og i 1991 startes virksomheden T. Hansen Gruppen A/S der til en start bliver drevet som postordrevirksomhed hvor der sælges alt mellem himmel og jord i postordreartikler. Virksomheden vækst er forrygende frem til starten af 00’erne, bla. begynder man at satse på autoreservedele og autoudstyr, samt mobiltelefonudstyr.
 I 2002 skifter virksomheden karakter og omdannes fra postordrefirma og omdannes til detailkæde.
Det var egentligt planen at THansen skulle have fortsat som postordrefirma, men med opkøbet af flere reservedelsforretninger ville skæbnen det anderledes., og konceptet gøres landsdækkende i 2003.
Thansen Gruppen fortsætter deres opkøb og har bla salgsafdelinger i flere nordiske lander, og ejer også egen Fyrværkerifabrik , LCH Fireworks A/S . Herudover opkøber koncernen i 2017 den norske kæde Torshov Bilrekvisita, og Thansen har i dag i alt 83 butikker i Danmark og 19 i Norge hvor man i dag har et fuldt Thansen sortiment, som spænder vidt til alt lige fra cykler, Dæk, Fælge, Auto og campingudstyr, reservedele til Marine og bådudstyr, til elektronik i høj kvalitet og mange andre varer.
Thansen beskæftiger i dag ca 800 ansatte og har også eget centralværksted i Middelfart på Fyn, hvor også vores hovedkontor ligger. Virksomheden omsætter for omkring 1.2 mia. årligt


Fordelene ved at handle hos Thansen

Thansen kunder kommer altid igen, bla. fordi vi er Danmarks bedst specialiserede kæde indenfor vort felt og vi har et stort udvalg som vi altid er lagerførende med. Vi sælger alt til bil og motor langt billigere end vore konkurrenter, og vi har fagligt dygtige medarbejdere der giver dig den bedste rådgivning vedrørende dit køb - og dygtige indkøbere der altid har fingeren på pulsen, når det gælder indkøb af rigtig gode tilbud til vore kædebutikker i bla. Randers, Esbjerg, Horsens, Glostrup, Struer, Hadsten m.fl.

Thansen har et omfattende katalog i vores webshop på https://www.thansen.dk  hvor du finder alt fra el-løbehjul, autodele, til bil pleje, dæk, fælge, scooter-reservedele, ATV og PITBIKE samt reservedele til disse, olie i alle afskygninger, alt i cykeludstyr, værktøj til samme, skisportsudstyr, samt alt til træning og motion, grilludstyr, bagage og rejseartikler, alt i udstyr og beskyttelse til mobiltelefoner, HI-Fi og Audioudstyr, Bilstereo, multimetertestere, alko-testere, støvsugere, småt elektrisk køkkenudstyr. Derudover fører vi bla også alt til marine, båd og fritidsaktiviteter, regntøj, og det komplette gear til årets musikfestivaler og tusindvis af andre ting. Se det store udvalg online på https://www.thansen.dk . Her finder du også en aktuel tilbudsavis og kommer i kontakt med vores rare kundeservicemedarbejdere, såfremt du ikke finder svar på din spørgsmål i vores online FAQ. På thansen.dk og i vores butikker kan du betale med alle gængse debet og kreditkort, samt naturligvis MobilePay. På hjemmesiden finder du også ekstra gode tilbud som ikke er annonceret i vores ugentligt udsendte aviser, og du kan læse mere om vore salgsbetingelser, reklamations -og returret, samt garanti på det købte. Thansen tilbyder hele 365 dages returret på det købte, og så bliver det ikke meget bedre. Thansen er godkendt af e-handelsfonden i 2019, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed når du handler online hos os. Du finder os naturligvis også på Facebook og YouTube hvor du finder mere info og ekstra gode tilbud hvad enten det handler om mountainbike, nye fælge til AUDI, en avanceret GPS, eller den gode lyd i kabinen. På gensyn i THansen!

Thansen - Butikker og Åbningstider

Du finder THansen markeder i 83 danske byer over hele landet, og vore åbningstider er :
Mandag til Torsdag  fra kl. 09-18, Fredag fra 09-19 , Lørdag og Søndag  fra 09-16.
Vil du have mere info om nærmeste butik, adresse og åbningstider så tjek hjemmesiden for mere info.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - bil & motor