My Home - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser My Home

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om MY HOME Møbler

My Home Møbler startede med lagersalg af kvalitetsmøbler og brugskunst til danske hjem fra en privatadresse i Randers. Det blev ret hurtigt så stor en succes at virksomheden måtte se sig om efter større lokaler. I 2006 blev dørene så slået op for den første rigtige My Home Møbler i Kristrup ved Randers. Disse lokaler blev pga. den fortsatte succes, tilgangen af nye kunder, og behovet for større lagerplads, også for trange og My Home Møbler tog springet og flyttede til Nikkelvej i Randers hvor der var både mere lager og større butik. My Home lagersalgsbutikkerne åbnede derefter flere steder i Danmark hvorfor der igen blev brug for mere lagerplads. My Home Møbler måtte se sig om efter større lokaler, og endte så i 2009 i Sdr. Borup ved Randers, hvor vi i dag har både vort store lager og firmadomicil. My Home sælger kvalitetsmøbler til alle boligens rum, senge, sofaer, kunst, brugskunst, dekoration, nips ting, og opbevaring og meget andet. My Home Møblers primære koncept er at kunne sælge varerne billigere ved lavere husleje, lavere bemanding, billig indretning af vore butikker, samt naturligvis billigere indkøb hos vore leverandører i Fjernøsten.
I 2017 sælges My Homes 30 butikker til den Svenske Koncern Byghemma der i forvejen driver flere møbelforretninger i Sverige. Men butikken fortsætter med vokseværk og øgede ambitioner især på onlinedelen af forretningen, som der arbejdes på at optimere.

Fordelene ved at handle hos My Home Møbler
My Home Møbler sælger møbler billigere end konkurrenterne. Den lave bemanding i butikkerne betyder ikke ringere service idet vi er os vort ansvar bevidst. Den lavere pris betyder hellere ikke dårligere kvalitet idet vore indkøbere handler direkte med fabrikkerne, og der sikres at der udelukkende leveres produkter af meget høj kvalitet. De gode aftaler med leverandørerne betyder også at vi af og til kan få fingrene i et restsalg fra fabrikkerne, så vi kan sælge endnu billigere til dig som kunde. Derudover holder vi også priserne nede ved at sørge for at have en lav husleje, indrette vore butikker minimalt samt være gode til at strukturere vore processer og medarbejdere. My Home Møbler sælger lagersalg møbler til dagligstue, soveværelse, børne eller teenagerværelset, entreen, udestuen, spisekøkkenet og har derudover også senge, kunst, brugskunst, opbevaringsmøbler, tæpper, lamper og belysning, nipsting samt rense -og plejemidler til møbler og tæpper med mere.

Vi har i dag i alt 32 butikker over hele landet, og de er alle bemandet med fagligt dygtigt personale, der ved hvad de har med at gøre qua mange års erfaring i salgs -og møbelbranchen, og på vores hjemmeside på https://www.xn--myhomembler-mgb.dk får du altid hurtig ekspedition og kyndig vejledning.
80% af vores sortiment kan leveres til kunden indenfor en uge, og det er til priser du kan lide : billige priser. Mangler du en ny sofa, eller spørger fruen efter et nyt spisebord, så sparer du mange penge ved at købe møbler til boligen hos en My Home Møbler lagersalgsbutik hvor vi altid er friske med møbel tilbud. Modtager du ikke vores husstandsomdelte tilbudsavis kan du altid læse den online på www.myhomemøbler.dk hvor du også kan deltage i vore konkurrencer.


My Home Møbler - Butikker og Åbningstider
My Home Møbler har 32 butikker over hele landet, og du finder os både i Jylland på Sjælland og de fleste af øerne. Vi har butikker i bla. Odense, Esbjerg, Aalborg, Horsens, Herning, Århus, Kolding, Vejle og mange flere. Butikkerne holder åbent alle hverdage fra kl. 10-17.30 og i weekenderne fra 10- 16

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - møbler og hjem