youSee butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om youSee

Historien om YouSeegår helt tilbage til 1963, hvor det jyske telefonselskab Jydsk Telefon fik interesse i kabel-TV. Men det var først i 1985, at det danske folketing gav de regionale teleselskaber lov til at bygge en landsdækkende kabel-tv infrastruktur.

Fem år senere godkendte Folketinget en lov, som gav mulighed for et landsdækkende teleselskab, og det blev til Tele Danmark, som var moderselskabet for Jydsk Telefon samt KTAS, Tele Sønderjylland, Fyns Telefon og Rigstelefonen.

Det selskab har igennem årene skiftet navn flere gang, og i 2007 skiftede det daværende TDC Kabel-tv selskab navn til youSee for at sende et budskab om, at de har fokus på meget mere end tv.

Blandt youSee produkter finder du tv, streaming med musik, tv og film, bredbånd, mobil, mobilt bredbånd og fastnet. Blandt andet er der flere forskellige TV pakker, som er designet til at kunne blive tilpasset kundernes behov. Der er mere end 10 streamingtjenester at vælge mellem som f.eks. HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play, Netflix og meget mere.

Når det kommer til internet, kan du også her nemt finde frem til hvilket produkt, der passer bedst til dig og din husstand. Du kan gennemføre en hastighedstest på https://yousee.dk og gennemgå guides, der beskriver, hvor meget internet, du bør have behov for, alt efter hvor mange personer, der for eksempel streamer film, tv og musik i husstanden.

Hvorfor vælge youSee?

Afdelinger og åbningstider

Der er youSee butikker over hele Danmark, og du kan også få support online. Gå videre til youSee her og klik på kontakt i menuen til højre for at finde information om kundeservice i form af teknisk support, abonnementsservice og regningsservice.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - mobil & internet