Sportmaster butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om SPORTMASTER
Sportmaster er Danmarks største detailkæde med forhandling af fritids -og sportsbeklædning, sko, sportsudstyr og meget andet. Kæden blev grundlagt i 1979 af 16 DIFA-isenkræmmere som en frivillig kæde af sportsbutikker. De lokale butikker beholdt som oftest ejerens lokale navn, med binavnet DIFA. Kæden består i dag af omkring 90 butikker over hele Danmark og beskæftiger cirka 1000 medarbejdere. I 2012 blev kæden omdannet til en kapitalkæde under Nordic Capital Fund, og I 2018 købte investereringsbanken Goldman Sachs sig ind i Sportmaster via Cidron United C.L. som ejer kædens danske holdingselskab Sport Nordic Holding ApS.  Sportmaster har specialiseret sig i salg af al beklædning og udstyr til sport, fritidstøj, samt sko, med en særlig fokus på mærkevarer som bla. Nike, Adidas, Helly Hansen, Reebok, VANS, GARMIN, HUMMEL, Asics og mange flere. Sportmaster har lokalt sponsorat af de fleste danske superligafodboldklubber. Sportmaster har egen kundeklub med særlige fordele for medlemmer. Kundeklubben har mere end 1 million aktive medlemmer og Sportmaster omsætter for lidt over 1 mia. kr. årligt.
 

Derfor handler kunderne i SPORTMASTER

Sportmaster har et af Danmarks bedste udvalg i sport -og fritidstøj, sko, samt sportsudstyr og træningsredskaber og rekvisitter. Med mere end 100 butikker fordelt over hele Danmark er der ikke langt hvis du skal have udskiftet løbeskoene, eller du skal hente en ny forsyning af bolde til din lokale fodboldklub. Du finder et stort udvalg af træningstøj, fritidstøj og sko til både mænd, kvinder og børn.
På vores hjemmeside https://sportmaster.dk finder du et stort udvalg at sportstøj og sko, både kendte brands og mindre kendte mærker, så der er altid noget for enhver smag og til enhver pris. Har du ikke modtaget vores avis som bliver omdelt ugentligt, så kan du altid se vores tilbudsavis med alle de gode tilbud og kommende udsalg. På hjemmeside finder du et stort udvalg i løbesko, sneakers, sandaler, regntøj, tights, T-shirts, træningsbukser, hættetrøjer, shorts, vandresko og støvler, sports-bh med mere.
Vores hjemmeside på https://sportmaster.dk er overskueligt delt op efter mænd, kvinder eller børn.
Du kan også vælge kategori efter dig sportsgren, så du hurtigt finder frem til det du skal bruge.
Vil du være sikker på at få alle de gode tilbud, VIP Tilbud og blive informeret om rabatkode med mere, foreslår vi at du melder dig ind i Sportmaster Kundeklub, som mere end 1 million danskere allerede er medlem af. Det er gratis at være medlem i kundeklubben og du får bla. flg. fordele:
Speciel BONUS ved køb for mere end 2000 kr. årligt, fri fragt, automatisk elektronisk lagring af dine købsbon ’er, specielle medlemstilbud som andre regulære kunder ikke får. Du får også VIP-invitationer til før-udsalg, events og arrangementer, samt mulighed for en gratis løbetest hvor du kan teste dine sko, samt 365 dages bytte og returservice. På hjemmesiden kan du også finde link til vores Facebook og Instagram profiler hvor du kan se endnu flere gode tilbud og følge os. Husk også at tjekke de gode Sportmaster tilbud Stenløse, samt i Slagelse og Frederiksberg Center.
Sportmaster har en 30-dages returret såfremt du køber sportssko. Vi tilbyder at du kan tage skoene med hjem i 30 dage og kvit og frit prøve dem af i din sport. Passer skoene dig ikke eller har du fortrudt købet, kommer du blot ind i butikken og får pengene retur.

SPORTMASTER - Butikker og Åbningstider

Vore 86 butikker har vidt forskellige lukketider, men langt de fleste af butikkerne åbner fra Mandag til Lørdag kl 10 – Vi anbefaler du ser nærmere på åbningstiderne på vores hjemmeside eller ser nærmere i vores husstandsomdelte reklame.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - sport