Magasin butikker og åbningstider

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om MAGASIN

Magasin tager sin start i 1868 i Aarhus hvor 2 driftige herrer, Theodor Wessel og Emil Vett, starter forretningen ”De Forenede Hvidevarer Forretninger”. Her sælger de 2 hovedsageligt hvidevarer som bla.
lagner, sengetøj, duge, servietter, undertøj og stof i metermål. Det gik strygende og i 1870 åbnes de egentligt første rigtige Magasin stormagasiner i Ålborg og København i det daværende Hotel Du Nord, hvor man udvidede sortimentet med bl.a. møbler. Efter dette ændres virksomhedens navn til Magasin Du Nord og i 1893 bliver pladsen for trang for de to iværksættere som opfører et helt nyt stormagasin efter franske idealer i hjertet af København på Kgs. Nytorv. Magasin har siden bestået i det danske nærmest som en kulturinstitution, og i tidligere tider handlede såvel stuepiger som fine damer i Magasin der var kendt for deres ypperlige kvalitet, og butikken frekventeres i dag af såvel kvalitetsbevidste danskere, samt turister for hvem Magasin er blevet nærmest synonym med Danmarks hovedstad København. i 1954 går man tilbage til det korte og mundrette navn Magasin igen.
A/S Th. Wessel & Vett, Magasin du Nord, ejes i dag af engelske Debenhams som har hovedkvarter i London . I dag består Magasin af i alt 7 stormagasiner, det nyeste åbnede i Aalborg i 2016, og man beskæftiger i alt ca. 1000 medarbejdere i koncernen som i dag sælger tøj, undertøj, sko, accessories og personlig pleje artikler til såvel mænd, som kvinder og børn. Herudover sælger man også alt til boligen, bl.a. møbler, brugskunst, elektronik, tæpper, belysning, kunst, og meget meget andet.

Derfor handler kunderne i Magasin
Magasin har et af Danmarks største og bedste udvalg i tøj og sko til mænd, kvinder og børn.
Udover alt i nyeste mode, sælger vi også boligtekstiler, køkkenudstyr, belysning, Parfume, makeup, møblér, kontorudstyr, bøger, elektronik, audioprodukter fra B&O, badeværelsesudstyr, alt til soveværelset, alt til sundhed, spil, gulvtæpper, dekorationer, alt til bordet, køkkenmaskiner og tusindvis af andre varer. Udvalget er så stort at vi med rette kan kalde os selv for stormagasin. Hos Magasin finder du noget for enhver smag til priser der passer alle. Bestil gerne vores katalog på www.magasin.dk

Godt nok er Magasin gamle, men vi er med på den moderne teknologi
Magasin følger med tiden. Selvom vi er gamle kan vi godt være unge af sind og være online. På vores hjemmeside https://www.magasin.dk kan du se vort store udvalg. Her vil du også kunne se vores seneste tilbud og læse vores tilbudsavis, og holde øje med hvornår vi holder Udsalg.

Magasin – Butikker og Åbningstider
Magasin driver i dag stormagasiner i 7 store danske byer, og vi holder ikke kun til i København, så er du fra Lemvig, kan du med fordel besøge vores butik på Nytorv i Ålborg. Er du fra Hadsten, Hasle eller Hammel har vi en butik på Immervad i Århus, og er du fra Lyngby har vi en afdeling der.
Bor du i Rødovre og vil besøge Magasin, kan du besøge dit lokale Magasin ved Rødovre Parkvej. Planlægger du en kærestetur til København kan du finde os på Kongens Nytorv eller i Fields i Ørestaden. Synes du Fyn er Fin har vi også en butik på Vestergade i Odense.
Vi er altid nogenlunde tæt på.

Vores åbningstider er meget varierende, men vi åbner alle ugens dage fra klokken 10.
Se de forskellige butikkers åbningstider på https://www.magasin.dk

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - tøj