JYSK - tilbudsaviser, butikker og åbningstider

Tilbudsaviser JYSK

Hvor finder man butikker

Læs mere

Om JYSK

”Godaw, jeg har et godt tilbud til dig!”
 Sådan tonede den unge thybo Lars Larsen frem på nogle af Danmarks allerførste Tv-reklamer med sit Jysk Sengetøjslager, som så dagens lys i Aarhus den 2. april, 1979.  Denne første butik lagde grunden for en af Danmarks største forretningssucceser igennem tiden. JYSK er i dag et verdensomspændende foretagende som opererer på de fleste kontinenter. JYSK er i dag repræsenteret i 50 lande over hele verden i 2586 butikker som beskæftiger mere end 22.000 medarbejdere. JYSK har siden starten i 1979 slået sig på deres speciale som er: billige dyner og hovedpuder, men forretningen sælger i dag også møbler, senge, tekstiler, haveudstyr, havemøbler, artikler til fritid og leg, kontormøbler, badeværelsesudstyr, tæpper, gardiner, gaming-stole, trampoliner, luftmadrasser, telte, pavilloner, havemøbler, hængekøjer, solvogne, terrasse- varmere, alt til opbevaring og meget mere. Alt til hjem og møbler samlet på et sted.

Derfor handler kunderne i JYSK
En handel er en handel og vi samler på tilfredse kunder i JYSK – Danmarks bedste kundeservice
JYSK hedder ikke JYSK for ingen ting. Godt funderet i vores jyske sindelag, er vi altid klar til en god handel og et godt tilbud der er flere længder bedre end vore konkurrenters. Hos JYSK betyder kundetilfredsheden alt, for det er trods alt vore kunder vi lever af. Hos JYSK præsterer vi Danmarks bedste kundeservice, og på vores hjemmeside https://jysk.dk finder du både spørgsmål og svar i forbindelse med din handel hos JYSK. Finder du ikke svar på dine spørgsmål sidder vore hjælpsomme og fagligt kompetente medarbejdere altid klar ved telefonen, klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

JYSK er gearet til den digitale fremtid
På vores hjemmeside https://jysk.dk finder du udover vores velassorterede online udvalg i webshoppen også vores blog og inspiration til indretning af hjemmet, og JYSK er naturligvis certificeret med e-mærket, hvilket giver dig både sikkerhed og fordele som forbruger når du handler hos os. Derudover har vi også en rigtige god Trustpilot-score, som sikrer dig at dine køb altid bliver tilfredsstillende. Vi tilbyder finansiering af større køb, så du kan fordele betalingen over flere måneder . På vores webshop er det muligt at betale med alle gængse kredit- eller debitkort, samt Mobilepay. På vores hjemmeside vil du altid kunne finde vores seneste tilbudsavis samt holde øje med hvornår vi holder Udsalg. Og vi har Danmarks bedste reklamations- og bytte-garanti . Se mere på JYSK’s hjemmeside., hvor du også kan se hele vores omfattende katalog.
Vi er naturligvis gearet til den digitale fremtid/handelsplatform og er også aktive på de sociale medier og du kan finde JYSK på både Facebook, YouTube, Instagram og LinkedIn.


Butikker og Åbningstider

Du finder JYSK butikker i det meste af Danmark, bl.a.  i Odense, Viborg, Vejle, Horsens og Silkeborg som ligger tæt på de store jyske veje, men JYSK er rigt repræsenteret i hele Danmark.
Få mere information i vores husstandsomdelte avis, eller tjek vores hjemmeside for de bedste tilbud. JYSK holder åbent alle ugens dage - også søndag. Åbningstiderne kan variere fra sted til sted, hvorfor vi anbefaler dig at søge yderligere information på jysk.dk for åbningstiderne i din lokale JYSK Butik.

Seneste tilbudsaviser
Forhandlere - møbler og hjem