XL-BYG tilbudsavis - IKKE LÆNGERE GYLDIGE - side 25 *

thumbnail - XL-BYG tilbud.
25 / 35

* Gyldig i alle XL-BYG butikker.

Vis flere
 
INSPIRATION TIL DIN GRILLMENU. Med en gasgrill behøver du ikke løbe frem og tilbage mellem køkken og terrasse. Du kan lave det hele ved grillen, mens du nyder solskinnet og gæsternes selskab. TIP: Ved koldhævet pizzadej bruges en lille smule mindre gær og koldt vand. Lad derefter dejen hæve i køleskabet i ca. 24 timer. GRILL-PIZZA 4 PERS. Ingredienser: Pizzadej: 550 g type ‘00’ mel 300 ml lunt vand 12 g salt 12 g gær 2 spsk. olivenolie Durummel til udrulning af pizza Tomatsauce: 400 g hakkede/flåede tomater (1 dåse) 3 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg presset 1 tsk. salt (5 g) 1 spsk. brun farin (10 g) Lidt sort peber Fyld 1: Klassisk med tomatsauce, mozzarella, ­parmesan og hakket basilikum Fyld 2: Tomatsauce, skinke, cherrytomater, pepperoni og mozzarella Fyld 3: Tomatsauce, pepperoni, mozzarella, gorgonzola og rucolasalat SÅDAN GØR DU Tomatsauce: Blend alle ingredienserne, til saucen er lind. Pizzadej: Bland vand, gær, salt og olie. Tilsæt mel, og ælt til dejen bliver fast. Skær dejen i 4 stykker og rul til boller. Kom bollerne på en plade med bagepapir, og dæk med et viskestykke. Lad dejen hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur. Når dejen er hævet, udrulles pizzadejen på durum­mel. Kom den udrullede dej på et stykke bagepapir, der tilklippes, så det passer til pizzastenen. Kom til sidst det ønskede fyld på pizzaerne. Placer pizzastenen midt i grillen, og varm derefter grillen op til ca. 300 grader ca. 10-15 min., før pizzaerne skal på grillen. Bag pizzaerne i ca. 10-15 min. De sidste 3-5 min. uden alu-pladen. Tjek løbende pizzaerne ved at løfte dem, og sluk evt. den brænder, der er lige under pizzastenen. Pizzaen er færdig, når bunden er sprød og gylden. 25

Andre tilbudsavis XL-BYG

Seneste tilbudsaviser