Tigi Matas tilbud og udsalg

Se denne uges tilbud fra MatasTigi med kampagner, der varer fra -. Få de allerførste Matas Tigi tilbudsaviser og tilbud her, og spar penge.

 
Arkiverede tilbudsaviser
 

Hvis du er virkelig seriøs med at spare på indkøb og ønsker at spare så meget som muligt, skal du nøje følge alle de seneste tilbudsaviser på vores websted. Vi har Matas Tigi tilbud regelmæssigt og har det nyeste ugentlige tilbudsaviser med Matas Tigi tilbud, så snart de er ude.

Det behøver ikke kun være Matas Tigi tilbud, du kan søge efter tilbud på Tigi fra andre forhandlere, som -, eller du kan tjekke vidunderlige kampagner, rabatter og salg af varer, som andre kunder søger på vores hjemmeside. Blandt de mest populære tilbud i disse dage er rabatter på følgende varer: Tocca, Tilbehør til computere og notesbøger, tofu, torskefilet uden skind, torskerogn, Tørret frugt og nødder, Tropic Dream, trådløs telefon, trådmoppe, Transformulas. Ved Dine Tilbudsaviser offentliggør vi tusinder af nye specialtilbud hver dag, og hvis du vil have de bedste tilbud, skal du fortsætte med at besøge os!


Om MATAS


MATAS tager sin start i Danmark i 1949 lige efter 2. verdenskrig. Der var stadig vareknaphed og priserne var høje. Det fik en mindre sammenslutning af materialister til at gå sammen og stifte en indkøbsforening, som naturligt nok kom til at hedde MATAS for Materialisternes Aktieselskab, idet de derved kunne indkøbe betydeligt billigere. MATAS sælger alt fra kemikalier til kosmetik og sundhed, parfume og produkter til skønhed og velvære samt naturmedicinpræparater og helsekostartikler, rengøringsmidler og meget andet, ligesom der også i enkelte butikker er apoteksudsalg.
Frem til 2007 var ejerstrukturen således at hver MATAS butik havde en aktie i hovedaktieselskabet, og var selvstændige enheder. Dette ændredes i 2007 hvor størstedelen af Matas butikkerne indgik i en kapitalkæde som ejes af britiske CVC Partners. De resterende butikker der fortsatte som selvstændige privatejede enheder indgår aftale med Matas A/S om fælles kampagner og fortsat salg af kædens meget populære ”Stribevarer”. I juni 2013 bliver Matas børsnoteret på Fondsbørsen (Nasdaq OMX Copenhagen) og byder velkommen til 12.000 nye aktionærer som sikrer en fortsat ekspansion af kædens ambitiøse fremtidsvisioner for vækst, herunder et nyt tiltag i 2017 hvor MATAS satser på øget digitalisering. I 2018 er der ikke flere privatejede butikker tilbage i kæden da disse nu indgår i børsselskabet, og man præsenterer samtidig den nye virksomhedsstrategi for MATAS hvor man med en investering på 600 mio. over de næste 5 år sætter alt ind på digitaliseringen af lokale butikker og sætter større fokus nethandel. Herunder opkøber man bl.a. virksomheden Firtal Group der ejer flere netbutikker, som bl.a. sælger helsekost. I dag har Matas 277 butikker over hele landet og kæden beskæftiger totalt set ca. 3000 medarbejdere, som alle ”slider for skønheden”.

Tigi - forhandlere

Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere