SPAR tilbudsavis - side 51 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 51 ... 61
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - grønne tomater, gulerod, ingefær, løg, rødløg, tomat, kylling, salat, tzatziki, sukker, fennikel, rosmarin, eddike, glas, køleskab. Side 51.
1 ... 51 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
HAVEN FERMENTEREDE GULERØDDER OG RØDLØG MED INGEFÆR De sprøde gulerødder og løg smager skønt som tilbehør til ost. Du kan også hakke dem fint, blande dem i tzatziki og servere den som tilbehør til kød og fjerkræ. Det skal du bruge: 1 kg gulerødder – gerne forskellige farver 2 rødløg 5 cm ingefær Evt. Atamon 1 dl æbleeddike 1 l vand 2 spsk. groft salt 1 spsk. gule sennepskorn Sådan gør du: Skyl og skræl gulerødderne, og del dem i kvarter på langs. Pil og skær rødløgene i skiver. Skyl ingefæren, og skær den i mindre stykker med skræl. Fordel gulerødder, rødløg og ingefær i rene, skoldede sylteglas, der eventuelt er skyllet med Atamon. Hæld æbleeddike på. Kog en lage af vand, salt og sennepskorn. Når saltet er opløst, skal lagen afkøle helt i køleskab. Hæld den derefter over grøntsagerne. Luk låget, og stil glassene på køkkenbordet i 10 dage. Stil derefter glassene i køleskabet, så fermenteringsprocessen stopper. Så kan du begynde at spise af gulerødderne og løgene. HVAD MED TOMATER? Det hænder ofte, at tomater ikke når at modne, men der er ingen grund til at kassere de grønne tomater. Sylt dem i stedet, og spis dem som tilbehør til kødretter. Til 1 kg grønne tomater kan du lave en god syltelage ved at koge 3 dl æblecidereddike og 1,6 dl vand sammen med 1 kg rørsukker, lidt usprøjtet citronskal og kornene af 1 vaniljestang. Kog tomaterne i lagen i fem minutter, og lad dem hvile i lagen i ét døgn. Kog lagen op igen, og hæld tomater og lage på helt rene glas. SYLTEDE GULE BEDER Disse beder er gode som tilbehør til postej eller fiskefileter. Kan også laves med almindelige rødbeder. Det skal du bruge: 1 kg gule beder 2 dl vand 300 g rørsukker 5 dl sherryeddike 3 spsk. sennepskorn 1 spsk. hvide peberkorn 1 tsk. salt Evt. Atamon Sådan gør du: Fordel bederne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 170° i ca. 1½ time – de skal være møre. Afkøl bederne let, og pil skrællen af dem. Kog en lage af vand, sukker, eddike, sennepskorn, peberkorn og salt. Når sukkeret er opløst, er lagen færdig. Kom bederne på rene, skoldede glas, der eventuelt er skyllet med Atamon, og hæld den kogende lage over. Luk låget, og stil glassene et køligt sted – eventuelt i køleskabet. OLIESYLTEDE FENNIKLER MED KRYDDERIER Oliesyltet fennikel er en dejlig spise – især i salat eller som tilbehør til stegt kylling. Den milde lakridssmag har fået selskab af forskellige skarpe krydderier, der giver lidt kant. Det skal du bruge: 1 kg fennikler – gerne så små som muligt Evt. Atamon 6 dl økologisk rapsolie 2 spsk. spidskommenfrø 3 spsk. korianderfrø 2 rosmarinkviste Sådan gør du: Del fenniklerne i kvarter, og læg dem i rene, skoldede sylteglas, der eventuelt er skyllet med Atamon. Kog en lage af olie, spidskommenfrø og korianderfrø. Tag gryden af blusset, og kom rosmarin i. Lad lagen afkøle, og hæld den over fenniklerne. Luk låget, og stil glassene et køligt sted – eventuelt i køleskabet. AUGUST 2020 | Kulør 51

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser