SPAR tilbudsavis - side 26 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 26 ... 61
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - æbler, blåbær, hindbær, jordbær, gulerod, kartofler, rabarber, radiser, spinat, Squash, æbletærte, fløde. Side 26.
1 ... 26 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
VIDSTE DU, AT … du kan få gratis madplaner på spar.dk? Her kan du finde et hav af lækre opskrifter med tilhørende indkøbsliste, så du nemt kan få planlagt ugens retter og få ordnet indkøbene til hele ugen på én gang. Sundt for dig og jordkloden Spis efter sæsonen Kig efter det danske flag, når du skal købe saftige frugter og lækre grøntsager. Det er nemlig bedre for klimaet og for din krop at vælge lokale sæsonvarer. J ordbær, kartofler, radiser, rabarber, gulerødder, spinat, squash – lige nu bugner frugt- og grøntafdelingen i dit lokale supermarked med danske grøntsager og frugt, og det er supernemt at vælge noget, som er dyrket i Danmark. Men når du om et par måneder pludselig får akut trang til jordbær med fløde, mens efteråret rusker, så vil jordbærrene i køledisken komme fra udlandet. Og så kan det faktisk være en god idé at ignorere lysten til de søde jordbær og i stedet lave dig en æbletærte med danske æbler. Det er nemlig sundt for både dig og klimaet, hvis du vælger danske råvarer, som er i sæson. SPAR PÅ CO 2 Når din frugt eller grøntsag er færdigdyrket, skal det transporteres hen til butikken. Og 26 Kulør | AUGUST 2020 transport er noget af det, du sparer på, når du vælger danske råvarer. Eksempelvis kan du om vinteren ofte få blåbær fra Chile, som er rejst langvejsfra med fly og derfor udleder en hel del CO2. Sørger du for kun at købe blåbær, når de er i sæson herhjemme, så er du med til at spare på CO2’en ved transport. Faktisk viser en rapport fra DTU Fødevareinstituttet, at du mindsker klimabelastningen betydeligt ved at vælge lokale fødevarer. Beregningerne fra rapporten viser, at “en kost, som følger de nuværende kostråd og yderligere klimaoptimeres (det vil sige, at der vælges fødevarer med det laveste klimaaftryk inden for fødevaregrupperne kød, grøntsager og frugt), kan reducere klimaaftrykket med 23 procent i forhold til den gennemsnitlige nuværende kost inkl. drikkevarer”. Kort sagt: Det er rigtig godt for vores planet at vælge danske varer i sæson. Men det er ikke kun miljøet, der har gavn af, at du vælger lokale varer – det er også sundere for dig. FÆRRE SPRØJTEMIDLER Hvis du putter danske afgrøder i munden, får du nemlig færre rester af sprøjtegifte ind i din krop. Vælger du økologisk frugt og grønt fra Danmark, kan du være sikker på, at de er dyrket uden brug af pesticider. Og vælger du ikke-økologisk frugt og grønt, så er der færre sprøjtemidler i dem end i udenlandske. Det viser DTU Fødevareinstituttets årlige kontrol af sprøjtemidler i frugt og grønt. Og endelig er der det gode argument for at købe dansk, at dine hindbær simpelthen er friskere, når de lander i din indkøbskurv, hvis de er dyrket i Danmark, end hvis de har rejst fra England og hertil. Kilder taenk.dk, groenforskel.dk, okologi.dk, landbrugsinfo.dk Tekst Maria Greve Foto PantherMedia, Colourbox

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser