SPAR tilbudsavis - side 15 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 15 ... 61
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - grønne bønner, hvidløg, cherrytomater, kartofler, persille, tomat, flanksteak, bønner, chili, mynte, timian, olivenolie, honning, pinjekerner, gryde. Side 15.
1 ... 15 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
GOD APPETIT til Den lækre weekenden Helstegt flanksteak med hvide saltkartofler og bønnesalat 4 personer Det skal du bruge: Flanksteak: 800 g flanksteak Salt og friskkværnet peber 3 spsk. olivenolie til stegning Hvide saltkartofler: 800 g kartofler 2 dl vand 2 dl havsalt Tekst Marie Melchior Foto Betina Hastoft Persilleolie: 1 bundt bredbladet persille 1 lille bundt mynte 1 spsk. frisk timian 6 cherrytomater 1 frisk grøn chili 1 fed hvidløg 1 spsk. honning 2 spsk. olivenolie ½ dl hvidvinseddike Det stærkeste i en chili er faktisk ikke frøene, men derimod de lyse skillevægge inde i chilien. Fjern derfor skillevæggene, inden du hakker chilien, hvis du ønsker en mildere variant af retten. Bønnesalat: 300 g grønne bønner 1 romanesco 250 g cherrytomater 50 g pinjekerner 1 spsk. hvidvinseddike 4 spsk. olivenolie Salt og friskkværnet peber 1 bakke karse Sådan gør du: 1. Hvide saltkartofler: Skrub kartoflerne, og læg dem i et jævnt lag i bunden af en stor gryde eller sauterepande. Hæld vand og salt over dem. Kog kartoflerne møre under låg ved svag varme i 12-15 minutter. Hæld vandet fra salt og kartofler. Sæt gryden tilbage på blusset på laveste varme uden låg, og lad kartoflerne tørre, indtil de er helt hvide. Læg ikke låg på igen, for så bliver kartoflerne ikke tørre og hvide af saltet. 2. Flanksteak: Tænd ovnen på 200°. Krydr flanksteaken med salt og peber, og brun den i 2 spsk. olie på en (grill)pande i 3 minutter på hver side. Læg flanksteaken i en bradepande, og dryp med 1 spsk. olivenolie. Steg kødet færdigt i ovnen i 10-12 minutter. 3. Persilleolie: Skyl og tør persille, mynte og timian, og hak krydderurterne groft. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Rens chilien, og skær den i mindre stykker. 4. Blend krydderurter, tomater, chili, hvidløg, honning, olie og hvidvinseddike sammen i en minihakker eller foodprocessor, til du får en glat, grøn og flydende blanding. Justér evt. konsistensen ved at tilsætte lidt mere olivenolie. 5. Bønnesalat: Bring letsaltet vand i kog i en gryde. Skyl og nip bønner, og læg dem i det spilkogende vand i 4 minutter. Afdryp bønnerne i en sigte, skyl dem kortvarigt med koldt vand, og afdryp igen. Så bevarer de en smuk grøn farve. 6. Skyl romanesco, og skær den i mindre stykker. Skyl tomater, og skær dem i kvarter. Bland bønner og tomater med romanesco i en skål. 7. Rist pinjekerner let på en tør pande. Vend salaten sammen med hvidvinseddike, olie, salt og peber. Pynt med masser af klippet karse. 8. Skær flanksteaken i tynde skiver på tværs af fibrene. Servér med kartofler, persilleolie og bønnesalat. AUGUST 2020 | Kulør 15

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser