SPAR tilbudsavis - side 12 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 12 ... 61
SPAR tilbud . Side 12.
1 ... 12 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

 
 
TÆT PÅ MADEN K ilde: videnskab.dk En burger med kunstig bøf, tak! Forskere verden over er i gang med at undersøge, om vi kan producere kød på en mere effektiv måde; nemlig ved at dyrke det i laboratorier med udgangspunkt i stamceller fra køer. Den første kunstige hamburgerbøf blev præsenteret af den hollandske forsker Mark Post i 2013 – dengang kostede den 1,8 millioner kroner at producere. Det er selvfølgelig alt for dyrt, og siden er flere begyndt at arbejde med teknologien. Senest har milliardærer som Bill Gates skudt mere end én milliard i en af de førende virksomheder på området, Memphis Meat, der har et mål om at få det kunstige kød ud til forbrugerne allerede i 2021. "Never born or slaugthered" lyder et af salgsargumenterne for det kunstige kød. Guide: Vælg en mere miljøvenlig bøf Produktionen af oksekød udleder drivhusgasser og bidrager til den globale opvarmning, men det er ikke alle bøffer, der er lige store klimasyndere. Kød fra malkekvæg belaster eksempelvis klimaet mindre end kød fra kødkvæg. DANSK HOLSTEIN (MALKEKVÆG) LIMOUSINE (KØDKVÆG) SKOTSK HØJLAND (KØDKVÆG) Kendetegn: Den sortbrogede malkeko er den mest udbredte i Danmark og udgør 70 procent af alle malkekøer. CO2-aftryk: 10,6 kilo CO2 pr. kilo kød Kendetegn: Limousinekvæg stammer fra Frankrig og er typisk gyldenbrune. Det er i dag Danmarks mest populære kødkvæg. CO2-aftryk: 25,8 kilo CO2 pr. kilo kød Kendetegn: Skotsk Højlandskvæg er kendt for sine lange flotte horn, langhårede pels – og ikke mindst sit møre kød. De mest almindelige farver er rød og gul. CO2-aftryk: 36,8 kilo CO2 pr. kilo kød Kilde ’Environmental impact of beef’, DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug 12 Kulør | AUGUST 2020

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser