SPAR tilbudsavis - side 27 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 27 ... 61
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - banan, hindbær, jordbær, vandmelon, mascarpone, smør, butterdej, flormelis, sukker, basilikum, hasselnødder, Pastis, glas, gryde. Side 27.
1 ... 27 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
SPAR Grillet vandmelon med pastis, lakridsis og hindbær Bananer i pyjamas med romsirup og hasselnødder Det skal du bruge: ½ fast vandmelon 2 spsk. solsikkeolie 1 dl pastis 6 stilke estragon 1 l lakridsis 6 spsk. flydende lakridssirup 4 hindbær Det skal du bruge: Romsirup: 1 vaniljestang 1⁄2 dl mørk rom 100 g muscovadosukker 3 kardemommefrø Desuden: 6 bananer 100 g hasselnøddeflager Lidt kokosflager (kan udelades) Skovsyre Sådan gør du: Del vandmelonen i tykke skiver på 1-2 cm. Pensl med olie, læg skiverne på grillen, og grill dem i 2-3 minutter på hver side. Hæld pastis på −pas på, for alkoholen får grillen til at flamme med ild. Tag vandmelonerne af varmen. Hak estragonen groft. Servér vandmelonerne med 1 stor kugle lakridsis til. Hæld lidt lakridssirup over isen, og drys med estragon og friske hindbær. Sådan gør du: Romsirup: Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom alle ingredienser til siruppen i en gryde, og kog siruppen tyk. Tag den af blusset, og hæld evt. på et rent glas, hvis du ikke bruger den med det samme. Desuden: Læg bananerne på grillen, vend dem hvert minut, og giv dem 10-12 minutter i alt. Skær en ridse i hver banan, fjern lidt skræl, og hæld romsirup i. Drys med hasselnøddeflager, kokosflager og pynt med skovsyre. Jordbærspyd med mascarponecreme og basilikum Det skal du bruge: 750 g jordbær 6 spsk. fint rørsukker 12 træspyd 1 alubakke Lidt sukker Mascarponecreme: 250 g mascarpone 8 spsk. hakket basilikum 2 spsk. citronsaft 4 spsk. flormelis Sådan gør du: Skyl jordbærrene, så de er våde, rul dem i rørsukker, og sæt dem på træspyd. Læg dem i en alubakke, der er drysset med sukker. Grill dem i 4 minutter på hver side. Mascarponecreme: Rør mascarpone med basilikum, citronsaft og flormelis. Servér cremen til spyddene. Tarte tatin med abrikoser og lavendel Det skal du bruge: 10-12 abrikoser 3 plader butterdej a 85 g 180 g sukker 100 g smør Lavendelblade og -blomster Smør til formene 1 l vaniljeis Kokosflager Skovsyre Sådan gør du: Skær abrikoserne over på midten, og fjern stenene. Del butterdejsplader midtover, så du har 6 kvadrater, og stil til side. Smelt sukkeret på en pande ved svag varme. Tilsæt smørret, når det er gyldent, så det skummer op. Tag af blusset, og rør godt. Smør 6 små tærteforme, Ø 7-8 cm, med smør. Hæld den varme karamelmasse i, og læg abrikoserne med skærefladen nedad i hver form, fordel lidt lavendelblade over. Læg butterdejen over, og skub den godt ned i kanten hele vejen rundt. Bag kagerne på den varme grill i 15-20 minutter, til butterdejen hæver flot op og bliver gylden. Anret hver tarte tatin på en tallerken med 1 kugle is, og pynt med lavendelblomster, kokosflager og skovsyre. JUNI 2020 | Kulør 27

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser