SPAR tilbudsavis - side 14 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 14 ... 61
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - jordbær, blomkål, hvidløg, kartofler, løg, nye kartofler, peberfrugt, persille, hakkebøffer, champignon, feta, mynte, dressing, olivenolie, honning, mandler, saft. Side 14.
1 ... 14 ... 61

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 60 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 60. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
Sommerbær i aftensmaden Bærbuskene bugner af søde og syrlige bær, og du kan sagtens bruge dem til andet end kage, saft og syltetøj. Kebabspyd med nye kartofler, blomkålscouscous og jordbær 4 personer e med n r e g n u ’ a T t i køkkene Det skal du bruge: ½ kg små nye kartofler 1 spsk. olivenolie 8 grillspyd Kødboller med persille: 500 g hakket oksekød 1 lille løg 2 fed hvidløg 1 håndfuld bredbladet persille 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. stødt kanel 1 tsk. stødt allehånde ½ tsk. muskatnød 1 ½ tsk. salt Peber Blomkålscouscous: 1 blomkål 1 håndfuld bredbladet persille 1 håndfuld frisk mynte 1 usprøjtet citron 3 spsk. olivenolie 1 tsk. honning 1 tsk. dijonsennep Salt og peber 125 g jordbær 50 g mandler 150 g feta Lad ungerne lave deres spyd selv, og put eventuelt også andre lækre sager som grillet peberfrugt og champignon på. 14 Kulør | JUNI 2020 Sådan gør du: Kødboller med persille: Pil og hak løg fint, og pres hvidløg. Skyl og hak persille fint. Rør kødet sammen med løg, hvidløg, persille og alle krydderierne. Stil farsen i køleskabet i 30 minutter. Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 1012 minutter, til de er netop møre. Lad dem køle af. Blomkålscouscous: Rens blomkålen, og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl og hak persille og mynte fint, og bland det med blomkålen i en stor skål. Riv skallen af citronen, og pres saften. Rør en dressing sammen af citronskal og -saft, olie, honning, sennep, salt og peber. Vend citrondressingen sammen med blomkålscouscoussen i skålen. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halvtykke skiver. Rist mandlerne let gyldne på en tør pande, og hak dem groft. Smuldr fetaen. Vend jordbærskiver, mandler og feta i blomkålscouscoussen. Kødboller med persille, fortsat: Tænd ovnen på 225°. Form farsen til små kødboller. Vend de kogte kartofler med olivenolie. Sæt kødboller og kartofler på grillspyd, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 15 minutter, til kødbollerne er gennemstegt. Servér med blomkålscouscous.

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser