SPAR tilbudsavis - side 42 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 42 ... 69
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - ærter, ansjoser, skyr, smør, sukker, bønner, sardin, linser, fish oil, olivenolie, sodavand, vin, kalk. Side 42.
1 ... 42 ... 69

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
Italien 2 1 Island I den italienske landsby Campodimele er beboernes sundhedstilstand i topform med en imponerende høj gennemsnitlig levealder på 95 år. De fleste af byens beboere har egen køkkenhave, og de spiser derfor mange økologiske grøntsager og frugt, de bruger ikke smør, men lokalproduceret olivenolie. De spiser meget lidt kød, men meget fisk, for eksempel ansjoser. Derudover nyder de vin i begrænsede mængder. Eksperterne fandt, at den islandske kombination af frisk fisk, lokalt opdrættet kød af høj kvalitet, stort forbrug af magre mælkeprodukter og hang til at tilbringe meget tid ude i naturen kvalificerede dem til at have den sundeste kost og livsstil i verden. Indbyggerne i Island har en lav forekomst af Alzheimers, hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes, og både mænd og kvinder har en meget høj gennemsnitlig levealder. Deres kost, som er rig på protein, kalk, fiskeolie og fibre, består især af magre mejeriprodukter som skyr, groft brød, frisk kød, især lam, fra dyr, der græsser vildt, og store mængder fisk. 3 Syvende Dags Adventisterne 4 På fjerdepladsen fandt forskerholdet ikke et land som sådan, men medlemmer af Syvende Dags Adventistgrupper, som er et kristent trossamfund. De har en høj sundhedsstandard og en meget høj levealder i forhold til den omgivende lokale befolkning. Syvende Dags Adventister holder sig fra alle nydelsesmidler som tobak, alkohol, koffein og sukker, de spiser ikke forarbejdede fødevarer, og de spiser næsten udelukkende vegetarisk. 42 Kulør | April 2020 vegetarisk Grækenland Turister støder ofte ind i menukort med fyldig musaka, friterede blæksprutter og grillet kød på græske taverner. Men det er ofte steder, grækerne ikke selv spiser. Generelt har grækerne så god en helbredstilstand og sunde kostvaner, at det bringer dem op på tredjepladsen. Den almindelige græker spiser ikke meget kød, men foretrækker for eksempel ansjoser og sardiner, spiser mange grøntsager såsom bælgfrugter som ærter, bønner og linser, og bruger ikke smør i madlavningen. Til maden drikker de måske et glas vin, men altid med måde. Japan 5 Japanere har en rekordhøj levealder, og meget få japanere lider af overvægt. Det tilskriver eksperterne blandt andet den store mængde af grøntsager og fisk, der er traditionel kost. En anden forklaring på japanernes positive sundhedstilstand er, at mange af dem kun spiser, til de er næsten mætte, og derfor altid går en lille bitte smule sultne fra middagsbordet. De drikker meget te og vand og har et ret begrænset forbrug af sodavand i forhold til de vestlige lande. Når trangen til søde sager melder sig, svælger japanerne ikke i kager og slik, men holder sig til søde frugter og frugtbudding med kun en smule sukker.

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser