SPAR tilbudsavis - side 22 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 22 ... 69
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - timian, honning, Mjød. Side 22.
1 ... 22 ... 69

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
PRODUCENTEN c TRÆSPÅNER OG TIMIAN Man kan tilsætte forskellig smag til mjød. Nogle af dem fra bryggeriet bliver krydret, nogen bliver tilsat frugt såsom hyldebærmost, som bliver blandet sammen med honningen og får lov at gære sammen. “Vi har brugt timian i en mjød til Sagnlandet i Lejre, og i den mjød er der også træspåner fra det første egetræ, de fældede til den nye kongehal. Det var faktisk Nationalmuseet, der foreslog, at vi skulle bruge timian,” siger Jørgen Petersen. b ILT TIL GÆRET En omrører kører hele tiden og sørger for, at ingredienserne bliver blandet ordentligt, og at der bliver tilført ilt til mjøden. Det hjælper gæret med at blive aktivt. a SØNNERNES IDÉ “Det var sådan set ikke planen, at jeg skulle bruge min pensionisttilværelse på at lave mjød, men det syntes min drenge altså, og hvem kan sige nej til sine drenge,” siger Jørgen Petersen med et slet skjult smil. b 200 LITER HONNING Hos Mjødbryggeriet Petersen & Sønner bruger de udelukkende dansk honning. Honningen bliver leveret i 200-liters tønder, og det er sensommerhonning, da far og sønner synes, den har en mere kompleks smag. “Nogle bruger flydende honning fra udlandet til deres mjød, men vi vil gerne have dansk honning. Det er honningen, der bestemmer udgangspunktet for smagen og farven på mjøden,” forklarer Jørgen Petersen. DEN LANGE VENTETID a Når vandet og honningen er blevet varmet op og blandet godt sammen i bryggetanken, så skal det køles ned, for at det får en temperatur, hvor man kan tilsætte gær uden at dræbe gæren. Mjøden løber igennem pladekøleren her og videre over i fadene. Derefter tilsættes der champagnegær, og ventetiden på et års tid kan begynde. 22 Kulør | April 2020

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser