SPAR tilbudsavis - side 16 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 16 ... 69
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - grønkål, kartofler, løg, skalotteløg, oksefilet, gaffel, smør, butterdej, timian, olivenolie, hvidvin, gryde. Side 16.
1 ... 16 ... 69

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
GOD APPETIT Hvis du har butterdej tilovers, efter at stegen er blevet rullet ind, kan du sagtens gemme det – også selv om det er smurt i æggeblomme. Rul det blot sammen til en kugle, og opbevar det i køleskabet. Beef Wellington med knuste kartofler og grønkålschips 6 personer Det skal du bruge: 1 kg oksefilet, afpudset for fedt og sener Salt og friskkværnet peber 1 spsk. provencekrydderi 2 spsk. olivenolie til stegning Svampefyld: 250 g champignoner 1 skalotteløg 25 g smør til stegning 1 kvist timian 1 dl hvidvin Butterdejslag: 500 g butterdej (fra frost) 12 skiver parmaskinke 1 æggeblomme til pensling til Den lækre weekenden 16 Kulør | April 2020 Madeirasauce: 1 skalotteløg 1 kvist timian 25 g smør til stegning 2 dl madeira (hedvin) 5 dl kalve- eller oksebouillon Salt og friskkværnet peber Knuste kartofler: 1 kg kartofler 2 spsk. olivenolie 1spsk. provencekrydderi Salt og friskkværnet peber Grønkålschips: 300 g frisk grønkål 1 spsk. flagesalt 3 spsk. olivenolie Sådan gør du: 1. Pensl oksefileten med olie, og krydr med salt, peber og provencekrydderi. Brun den på en pande, til den får stegeskorpe. Afkøl i 1½ time. Svampefyld: 2. Rens og hak champignoner fint. Pil og hak løget fint. Steg løget i smør på panden. Tilsæt champignoner og friskhakket timian. Hæld hvidvin ved, og steg, til al væde er fordampet. Butterdejslag: 3. Rul butterdejen ud til en firkant. Læg parmaskinken oven på dejen. Smør svampefyldet på skinken. Læg oksefileten ovenpå. Pensl kanterne af dejen med æggeblomme. Pak stegen stramt ind i butterdej, og luk enderne sammen. Rids forsigtigt et mønster i overfladen af dejen. Pensl med æggeblomme, og sæt på køl i 30 minutter. Steg stegen i en 200° varm ovn i 30 minutter. Knuste kartofler: 4. Skrub kartoflerne. Kog dem møre i saltet vand. Afdryp, og læg kartoflerne i en bradepande. Knus hver kartoffel let med en kartoffelmoser eller en gaffel, og dryp med olie. Krydr med provencekrydderi, salt og peber, og steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 20 minutter. Grønkålschips: 5. Skyl og rib grønkål, og riv bladene i mindre stykker. Vend dem med salt og olie på en bageplade med bagepapir. Bag grønkålschipsene sprøde i ovnen ved 200° i 6-8 minutter. Madeirasauce: 6. Pil og hak løg fint. Steg løg og timiankvist i smør i en gryde. Tilsæt madeira, og kog ind til den halve mængde. Tilsæt fond, og kog igen saucen ind til den halve mængde. Smag til med salt og peber, og fjern timiankvisten.

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser