SPAR tilbudsavis - side 14 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 14 ... 69
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - ærter, skalotteløg, sukkerærter, mozerella, parmesan, smør, bouillon, hvidvin, vin, gryde. Side 14.
1 ... 14 ... 69

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
Hæld vin i maden Vin er et magisk krydderi, der kan forvandle en simpel hverdagsret til en fest for smagsløgene. Her får du inspiration til at putte de lækre dråber i tre vidunderlige retter. Perlebygotto med ærter og frisk mozarella 4 personer til Den gode hverdag Det skal du bruge: 4 dl perlebyg 2 skalotteløg 50 g smør til stegning 1 dl hvidvin Ca. 8 dl grøntsagsbouillon 150 g sugarsnaps (sukkerærter) 300 g friskbælgede ærter 75 g friskrevet parmesan Salt og friskkværnet peber Til servering: Friske ærteskud 125 g mini-mozzarella Retten kan nydes for sig selv eller som tilbehør til et godt stykke kød. 14 Kulør | April 2020 Sådan gør du: 1. Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Pil løgene, hak dem fint, og steg dem i smør i en gryde, til de er klare. Hæld perlebyg i gryden, og steg et par minutter. 2. Hæld hvidvin ved, og lad den koge ind. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Lad perlebyggen opsuge væden, inden du tilsætter mere. Forsæt på samme måde i ca. 20 minutter. 3. Skyl sugarsnaps, og halvér dem på langs. Rør sugarsnaps og friskbælgede ærter i gryden, og lad retten simre i 4-5 minutter. Smag til med friskrevet parmesan, salt og peber. Servering: 4. Skyl og tør ærteskud. Anret perlebygottoen i 4 dybe tallerkener, og top med mini- mozzarella og ærteskud.

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser