SPAR tilbudsavis - side 12 - IKKE LÆNGERE GYLDIGE

1 ... 12 ... 69
SPAR tilbud  - tilbudsprodukter - blomme, jordbær, ribs, sukker, vin. Side 12.
1 ... 12 ... 69

Rul igennem denne SPAR tilbudsavis, der er gyldig fra - til - for at se de seneste tilbud. På sider med 68 i den aktuelle tilbudsavis finder du de bedste varer fra kategorien Hypermarkeder og supermarkeder. Hvis du vil spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke glemme at kigge igennem hele tilbudsavisen fra side 1 til side 68. Hvis du vil shoppe smart og spare på din næste shoppingtur til SPAR, skal du ikke gå glip af den seneste ugentlige tilbudsavis fuld af fantastiske priser og vidunderlige rabatter. Kom tilbage til Dine Tilbudsaviser hver dag for at sikre dig, at du ikke går glip af de gode tilbud, der tilbydes af dine yndlingsforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavis

 
 
TÆT PÅ MADEN MERE DANSK VIN I FREMTIDEN Ifølge Peter Fagerland tager det 10-15 år, før du har din egen personlige stil som vinmager, så Danmark er stadig et meget ungt vinland. Men bestemt ikke uden potentiale. “Jeg tror, vi kommer til at se endnu mere til dansk vin fremover. Alene i Odsherred, hvor Dragsholm Slot holder til, er der seks-otte vinmagere, der gør det rigtig godt,” fortæller Peter Fagerland. De danske vinbønder er stadig så små, at du ikke bare kan gå ind i ethvert supermarked og tage en flaske fra hylden. Dansk vin er stadig forbeholdt restauranter, små købmænd og gårdbutikker, og på den måde rammer det lige ned i tidsånden. “I forhold til det store fokus, der er på bæredygtighed i samfundet generelt lige nu, er det jo fantastisk at kunne køre hen til din lokale vinbonde og købe en flaske vin i stedet for at købe én, der er fløjet ind fra Chile eller Argentina,” slutter Peter Fagerland. DANSK VIN PASSER GODT TIL … Det kølige danske klima giver en god syreprofil i vinen, som generelt passer godt til det nordiske køkken med mange grøntsager og urter. Solaris er den mest udbredte grønne drue i Danmark, og hvidvinen gør sig især godt til lyst kød, fisk, ost og salater. Rondo er den mest udbredte blå drue i Danmark, og rødvinen gør sig især godt til retter med oksekød, svinekød og masser af grøntsager. SÅDAN DYRKER DU DIN EGEN VIN Du kan i princippet lave vin af alle bær og frugter som eksempelvis jordbær, ribs og blommer, men druer er det mest oplagte. Sådan gør du: 1 2 3 4 5 6 7 8 Fjern stilkene, knus og pres druerne til most. Lad mosten stå køligt i et døgns tid for at bundfælde. Tilsæt sukker og vingær – du kan finde en beregning over, hvor meget der skal til de forskellige typer vin på vinavl.dk. Lad mosten stå varmt ved 20-25 grader, indtil gæringen er i gang. Sænk herefter temperaturen til 12-16 grader. Jo køligere du gærer, jo mere frugt bevares i vinen. Efter 1-2 måneder skal du hælde vinen over på en ny beholder, så bundfaldet fjernes. Hæld vinen på en ny beholder en sidste gang efter yderligere 5-8 måneder. Inden du hælder vinen på flasker, kan du hæve temperaturen til 20 grader for at sikre dig, at gæringen er stoppet. Tilsæt eventuelt sulfit for at sikre holdbarheden, og hæld vinen på flasker. 12 Kulør | April 2020

SPAR tilbudsavis

Mest populære tilbudsaviser