Mangler jeres tilbudsavis?

Silvan tilbudsaviser og aviser


Hvis du søger på internettet efter Silvan tilbudsaviser, er du kommet til det rigtige sted. Vi har de nyeste aviser fra Silvan, så du sikrer dig de bedste priser og tilbud på din butik. Hvis du vil spare nogle penge ved at bruge tilbud i tilbudsaviser fra Silvan og få de bedste aviser med tilbud fra Silvan, er du kommet til det rette sted.

Gode tilbud hele året rundt

Der er flere forskellige muligheder for at nyde gode tilbud hos byggemarkedet. Først og fremmest kan du ofte finde en tilbudsavis på Silvans hjemmeside https://www.silvan.dk.

Det kan dog hænde, at der ikke er en avis for en given uge, men fortvivl ikke. Der kan sagtens være gode tilbud, selv når der ikke er en reklame med gode priser på f.eks. havemøbler, telte og andre gode varer. Der er en dedikeret tilbudssektion på Silvans hjemmeside, og det bedste af det hele er, at du kan nyde fri fragt, når du shopper for mere end 3500 DKK.

Du kan altså generelt finde masser af gode priser på alt fra fliser til gasflasker ved at besøge byggemarkedets hjemmeside. Derudover fejrer byggemarkedet også fødselsdag med ekstra skarpe priser hvert år i slutningen af august.

Byggemarkedet byder selvfølgelig også forbrugere velkommen til årets største tilbudsfest i forbindelse med black friday, som løber af stablen den sidste fredag i november måned. Her bliver Silvans hylder fyldt op med fantastiske rabatter og tilbud, så du kan gøre en ekstra god handel på eksempelvis havemøbler til den kommende sommer. 

Fair pris på mere end 1000 varer

Silvan tilbyder en form for prisgaranti i form af konceptet ”fair pris hver dag”. Her har virksomheden skabt et koncept med et mærke, som indikerer, at du altid vil betale den samme pris produktet. Butikken har over 1000 forskellige varer på sine hylder, som er markerede med ”fair pris”-mærket, og det kan gøre det nemmere og mere overskueligt at handle. 

Masser af muligheder for udlejning

Som du kan læse, fokuserer byggemarkedet på at forkæle sine kunder, og dette gælder ikke kun, når det kommer til gode priser. Du kan også booke maskiner og værktøj i sektionen for Silvan udlejning. Derudover giver byggemarkedet også mulighed for at leje såvel en trailer som en elcykel, hvis kunderne skulle have brug for det.

Silvan butikker
Mest populære tilbudsaviser

Produkter

Forhandlere